Krumpirići od Irske do Moskve

Andrija Čolak, suvlasnik koncepta Surf'n'Fries, kaže da su potpisali ugovor o master franšizi za teritorij Irske, a uskoro počinju s radom i franšizne jedinice u Njemačkoj, u kojoj su također našli primatelja master franšize.
– Tijekom proteklog vikenda testirali smo franšizu u Irskoj, a velika će premijera biti 17. ožujka u Dublinu za St. Patrick's Day. Prva franšizna jedinica bit će zapravo Surf'n'Fries Trailer – koncept koji uključuje prikolicu s kuhinjom. Primatelj franšize je porijeklom iz Rijeke, dobro je upoznat sa brandom i ima u planu da u sljedećih pet godina otvori najmanje pet dućana – kaže Čolak.
Prva franšiza u Njemačkoj će, prema njegovim riječima, također biti Surf'n'Fries Trailer, ali i dva Mobile koncepta (skromnije opremljen mobilni objekt pogodan za sve lokacije).
Dobra je vijest i da primatelj master franšize u Vijetnamu uskoro otvara treći pomfri bar u samom središtu Hanoia. – Uskoro bi trebali otvoriti i pilot dućan u Iranu, a u Moskvi – Surf'n'Fries Trailer. Nadamo se da ćemo do kraja godine franšizu otvoriti i Dubaiju – kaže Čolak.
pročitajte članke

Nagrada „Franšiza godine“ za 2021. pripala je franšiznom sustavu Surf'n'Fies, dok je Carwiz rent a car najbolja hrvatska izvozna franšiza.
Lanac Surf'n'Fries, poznat po pomfritu, neobičnim umacima i originalnoj ambalaži, ulazi na jedno od najzahtjevnijih tržišta – američko. Kako su tekle pripreme i kakve su realne mogućnosti za razvoj, otkriva Andrija Čolak
Lanac restorana Surf’n’Fries, poznat po pomfritu, neobičnim umacima te origanalnoj ambalaži, stigao je u Srbiju. Prvi restoran ovog franšiznog lanca otvoren je u Beogradu.
Surf'n'Fries, brand iz Rijeke poznat po krumpirićima, otvorio je prvi franšizni objekt u Australiji.
Franšizni lanac pomfrit barova Surf’n’Fries proširio je svoje poslovanje na brojna svjetska odredišta, a uskoro stiže na još jedno tržište ove regije. Za inovacije, također, nema predaha.
Najčitanije

Samoposlužni aparati za kavu, tople napitke i grickalice sreću se na mnogim mjestima. Upravo ovim, vending biznisom bavi se i obiteljska firma iz Varaždina Caffemanija. Partnere traže diljem Hrvatske.
Franšizni sustavi mogu se klasificirati na različite načine i po različitim kriterijima, ali se suštinski razlikuju prema vrsti znanja koja se prenose primateljima franšize (know-how), vrsti djelatnosti ili načinu organizacije sustava.
Prema statistici Subwaya, u prvoj godini rada u Hrvatskoj najpopularniji Subway sendvič je ChickenTeriyaki, koji je bio svaki četvrti naručeni Subway sendvič.
Ekofungi nadomak Beograda proizvodi organsku gljivu. Njihove brojne inovacije snižavaju troškove proizvodnje, a maksimizuju prinose. Je li u poljoprivredi moguće razviti franšizu, razgovarali smo s vlasnicom tvrtke Ivankom Milenković.
Peta međunarodna hotelsko-investicijska konferencija Adria Hotel Forum (AHF) održat će se 8. i 9. veljače u hotelu Sheraton u Zagrebu. Forum će privući najzvučnija imena globalne hotelske industrije.
Popularno na forumu
Život posvećen fettuccinama
HISTORY OF ALFREDO DI LELIO CREATOR IN 1908 OF “FETTUCCINE ALL’ALFREDO” (“FETTUCCINE ALFREDO”), NOW SERVED BY HIS NEPHEW INES DI LELIO, AT THE RESTAURANT “IL VERO...
KFC u Sloveniji?
Zanimame kako mogu doci do podatke za pocetak posla u ljubljani?