Malac genijalac

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Škola mentalne aritmetike "Malac genijalac" predstavlja poseban program edukacije namijenjen zdravom razvoju dječjeg mozga. "Malac genijalac" zasniva se na mentalnoj aritmetici, koja predstavlja provjereni program razvoja mentalnih sposobnosti kod djece, a nastao je kao rezultat dugogodišnjeg rada psihologa, pedagoga i drugih stručnjaka iz oblasti edukacije i obrazovanja. Mentalna aritmetika potječe iz Istočne Azije te dugi je niz godina u širokoj upotrebi u više od 50 zemalja diljem svijeta.

"Malac genijalac" želi proširiti korištenje mentalne aritmetike na teritoriju cijele Adriatic regije (ex YU), te je  kreiran frašnizni paket škole mentalne aritmetike pod brandom - "Malac genijalac". Franšizu "Malac genijalac" nudimo i zainteresiranim partnerima za master franšizu ili jediničnu franšizu u Hrvatskoj.

Nudimo Vam cjelokupni franšizni paket, osmišljen i testiran u više desetina postojećih škola. "Malac genijalac" je posao "s misijom" -- posao u kojem ćete svakodnevno uživati, ​​ali i posao koji će Vam, uz razumne investicije za pokretanje posla, omogućiti brzi povrat investiije i zaradu.

Broj vlastitih poslovnica

1

Broj franšiznih poslovnica

10 u Hrvatskoj

Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Mađarska, Švicarska, Slovačka, Slovenija, Rumunjska, Njemačka, Austrija, SAD, Kanada, Malta.
 

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Ulaskom u sustav, primatelj franšize dobiva:

 • pravo i znanje za koristiti metode mentalne aritmetike
 • obuku (obuka za predavače je obvezna i traje oko 15 dana)
 • pravo korištenja žiga
 • know-how
 • prateće udžbenike i nastavna sredstva
 • patentirane internet portale
 • sve potrebne aplikacije
 • teritorijalni ekskluzivitet (s pravom prvokupa u trenutku kad se ukaže potreba za novim centrom)
 • konstantnu potporu centrale
 • marketinšku potporu

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

 • Ulazna franšizna naknada: Ovisi o veličini grada odnosno teritorija za koji se uzima franšiza - na upit.
 • Mjesečna naknada: 9% od mjesečne školarine
 • Franšizni ugovor se potpisuje na pet godina.
 • Ukupno očekivana visina investicija u prilagodbu i opremanje prostora: cca 3.000 EUR

Osnovni zahtjevi sustava

Primatelj franšize treba osigurati prostor s najmanje dvije sobe (učionice) u kojima bi se moglo smjestiti od 6 do 12 đaka. Učionice trebaju opremiti stolovima i stolicama, bijelom magnetskom tablom, projektorom ili televizorom, velikim učiteljskim abakusom, a za predavača neophodan je i laptop.

Primatelj franšize ne mora nužno imati iskustva iz područja obrazovanja, ali je poželjno. To mogu biti i poduzetnici koji već rade s djecom -- vlasnici škola stranih jezika ili predškolskih ustanova. Primatelj, pak, ima obvezu zaposliti stručni kadar -- predavači moraju biti iz područja obrazovanja (vaspitači, učitelji ili profesori).


Informacije o davatelju franšize

Svijet brojeva d.o.o.

Bana Josipa Jelačića 13/A 22000 Šibenik

099 567 5555

info@malacgenijalac.hr

malacgenijalac.hr

Kontakt osoba za kandidate

Sarah Vuković

mag.educ.math.

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Malac genijalac.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.