Malac genijalac

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Škola mentalne aritmetike "Malac genijalac" predstavlja poseban program edukacije namijenjen zdravom razvoju dječjeg mozga. "Malac genijalac" zasniva se na mentalnoj aritmetici, koja predstavlja provjereni program razvoja mentalnih sposobnosti kod djece, a nastao je kao rezultat dugogodišnjeg rada psihologa, pedagoga i drugih stručnjaka iz oblasti edukacije i obrazovanja. Mentalna aritmetika potječe iz Istočne Azije te dugi je niz godina u širokoj upotrebi u više od 50 zemalja diljem svijeta.

"Malac genijalac" želi proširiti korištenje mentalne aritmetike na teritoriju cijele Adriatic regije (ex YU), te je  kreiran frašnizni paket škole mentalne aritmetike pod brandom - "Malac genijalac". Franšizu "Malac genijalac" nudimo i zainteresiranim partnerima za master franšizu ili jediničnu franšizu u Hrvatskoj.

Nudimo Vam cjelokupni franšizni paket, osmišljen i testiran u više desetina postojećih škola. "Malac genijalac" je posao "s misijom" -- posao u kojem ćete svakodnevno uživati, ​​ali i posao koji će Vam, uz razumne investicije za pokretanje posla, omogućiti brzi povrat investiije i zaradu.

Broj vlastitih poslovnica

4 (Srbija)

Broj franšiznih poslovnica

65 (Srbija), 23 (Bosna i Hercegovina), 11 (Crna Gora), 10 (Mađarska), 4 (Hrvatska), 1 (Švicarska), 1 (Slovačka), 1 (Slovenija), 1 (Rumunjska)
 

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Ulaskom u sustav, primatelj franšize dobiva:

 • pravo i znanje za koristiti metode mentalne aritmetike
 • obuku (obuka za predavače je obvezna i traje oko 15 dana)
 • pravo korištenja žiga
 • know-how
 • prateće udžbenike i nastavna sredstva
 • patentirane internet portale
 • sve potrebne aplikacije
 • teritorijalni ekskluzivitet (s pravom prvokupa u trenutku kad se ukaže potreba za novim centrom)
 • konstantnu potporu centrale
 • marketinšku potporu

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

 • Ulazna franšizna naknada: Ovisi o veličini grada odnosno teritorija za koji se uzima franšiza - na upit.
 • Mjesečna naknada: 9% od mjesečne školarine
 • Franšizni ugovor se potpisuje na pet godina.
 • Ukupno očekivana visina investicija u prilagodbu i opremanje prostora: cca 3.000 EUR

Osnovni zahtjevi sustava

Primatelj franšize treba osigurati prostor s najmanje dvije sobe (učionice) u kojima bi se moglo smjestiti od 6 do 12 đaka. Učionice trebaju opremiti stolovima i stolicama, bijelom magnetskom tablom, projektorom ili televizorom, velikim učiteljskim abakusom, a za predavača neophodan je i laptop.

Primatelj franšize ne mora nužno imati iskustva iz područja obrazovanja, ali je poželjno. To mogu biti i poduzetnici koji već rade s djecom -- vlasnici škola stranih jezika ili predškolskih ustanova. Primatelj, pak, ima obvezu zaposliti stručni kadar -- predavači moraju biti iz područja obrazovanja (vaspitači, učitelji ili profesori).


Informacije o davatelju franšize

Malac Genijalac

Avijatičarski trg broj 8, I sprat, Beograd, Srbija

+381 65 388 11 88

info@malacgenijalac.com

malacgenijalac.com

Kontakt osoba za kandidate

Vladimir Novicki

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Malac genijalac.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Uči se i u kriznim situacijama /13.04.2020

Potpuni ili djelomični prekid rada uslijed pandemije koronavirusa naveo je mnoge biznise da razviju nove alate i modele poslovanja. Kako su edukativni sustavi iz ove regije odgovorili na krizu te kako su se prilagodili novim okolnostima?

Edukacija „na mreži“ /26.03.2020

Early Stage, poljski franšizni lanac škola engleskog jezika, nije prestao s radom, iako su škole zatvorene. Tečajevi se održavaju online. Mogu li i primatelji franšize koristiti ovo rješenje?

Znati i zaraditi uz franšizu /13.03.2020

Školi TinkerLabs, koja počiva na inovativnom izvanškolskom programu učenja znanosti, tehnologije, inženjerstva, umjetnosti i matematike (STEAM), tijekom prošle i ove godine pridružilo se pet novih franšiznih centara.

Učiti kroz igru, zaraditi uz franšizu /24.02.2020

Dok traže prve franšizne partnere u inozemstvu, mreža edukativnog koncepta Edukido na domaćem tržištu u Poljskoj raste. Sylwia Golonka, nova primateljica ove franšize, otkriva zašto se odlučila poslovati pod ovim brandom.

Nove škole brzog čitanja /19.02.2020

Osim primatelja master franšize, „Školi brzog čitanja i mudrog učenja“ pridružila su se i dva pojedinačna primatelja franšize u Sjevernoj Makedoniji.

Isplati se poslušati /03.01.2020

„Praksa nam pokazuje da što se više primatelji franšize oslanjaju na naše iskustvo i preporuke, to su im i rezultati poslovanja bolji“, kaže Anna Jurak, menadžerica odjela za poslovne korisnike edukativnog koncepta Edukido

PROFIT franchise services, kao deo grupacije PROFIT system (PROFIT system sp. z o.o.), kao izdavač Franchising.hr vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.