CityPal

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

CityPal je platforma pomoću koje loklalni stanovnici turistima predstavljaju najbolje od njihovog grada putem CityPal tiskanih mapa gradova, web stranice i mobilne aplikacije.  CityPal nudi informacije tipa gdje dobro jesti, gdje popiti dobru kavu, koje restorane treba svakako obići, gdje su noćni i drugi barovi, koje događaje posjetiti, kakva je ponuda usluga koje mogu zatrebati na putu (automehaničarske, stomatološke, frizerske i tome slično).

No, u odnosu na druge slične turističke projekte, CityPal ima jednu posebnost, a to je da predstavlja malu kolekciju provjerenih preporuka koje nude entuzijastični lokalni stanovnici.

Naime, današnji gost traži autentičnost i manje ga zanimaju profesionalne preporuke turističkih djelatnika. Mnogo mu je draže čuti savjet nekoga „iz stvarnog života“, nekoga s kojim se može poistovjetiti, tko živi u tom gradu i najbolje zna gdje treba ići da bi se destinacija doživjela na pravi način.

Tu vi stupate na scenu, jer taj entuzijastični lokalac koji daje prave savjete gostima vašega grada željnim autentičnih doživljaja ste upravo – vi!

Broj vlastitih poslovnica

2, Zagreb i Pula

Broj franšiznih poslovnica

2 (Rijeka, Opatija)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Nudimo vam:

  • Edukaciju i pomoć u prodaji
  • Edukaciju u vođenju poslovanja
  • Pravnu pomoć i materijale/ugovore
  • Dizajnerske usluge i izradu dizajna letka
  • Lektoriranje tekstova na engleskom
  • Objave na www.citypal.me i mobilnoj aplikaciji

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Investicija se vraća već u prvoj sezoni.

  • Ulazna investicija: 2.500 eura
  • Ukupna investicija: 3.500 eura
  • Vrijeme potrebno od potpisa ugovora do početka korištenja franšize: mjesec dana
  • Naknada za franšiznu licencu: 10%

Osnovni zahtjevi sustava

Uvjet je da je nije prodana licenca za grad koji vas zanima, a prednost imaju oni koji imaju iskustva u prodaji, turistički su vodiči ili su trgovački putnici u HORECA sektoru pa znaju puno vlasnika restorana i kafića.


Informacije o davatelju franšize

Denuncio d.o.o.

Samoborska cesta 6

+385 917867982

zeljko@citypal.me

citypal.me

Kontakt osoba za kandidate

Željko Gobac

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno CityPal.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.