Silhouette international institute

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Silhouete Institut nudi širok spektar različitih tretmana za zdravo mršavljenje i oblikovanje tijela. Princip zdravog mršavljenja i oblikovanja tijela bazira se na kontinuiranim i redovitim dolascima kojima se postižu izvanredni rezultati - koji traju. Individualni pristup svakom klijentu omogućuje nam praćenje rezultata svakog korisnika te promjenu samog tretmana ili pak intenziteta tretmana. Prednosti vježbanja u našem centru je i ušteda vremena - zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, vježba se u kapsulama pod određenom temperaturom i infracrvenim lampama te se zbog toga vrijeme samog izvođenja vježbi skraćuje.

Tehnologija i ljepota već su odavno nerazdvojne, a tehnike Silhouette aparata idealne su za poduzetnike koji ljepoti žele pristupiti s drugačije, inovativne strane koja garantira rezultate. Silhouette aparatura proizvodi
se isključivo za naš brend prema novim tehnologijama tržišta. Odlikuju se visokom kvalitetom i tehnologijom koja odgovara svakom obliku tijela, svakoj građi i različitim mogućnostima klijentica. Zbog inovativne, francuske tehnologije, svakoj klijentici garantiraju najefikasnije moguće rezultate. Uz posebno kreirane
programe i individualan program vježbanja, omogućuju gubitak opsega (mjerljiv u centimetrima) određenih dijelova tijela, čime se postiže skladna figura, prilagođena tjelesnoj konstituciji klijentica.

Prethodno iskustvo i edukacija nisu potrebni da biste uspješno vodili Silhouette Institut. Biti dio Silhouette obitelji znači dobiti svu potrebnu edukaciju osoblja, od rada na recepciji do detaljnog izvođenja vježbi, rada s posebnom Silhouette aparaturom te vođenja centra. Osim usvajanja znanja i vještina o vođenju centra, naučit ćete i komunikacijske vještine, osnove marketinga kao i osnovne nutricionističke odrednice kako
bi klijente mogli savjetovati o prehrani. Dvotjedna obavezna edukacija održava se dijelom u našem centru, a zatim u vašem prostoru.

Broj vlastitih poslovnica

1 (Rijeka)

Broj franšiznih poslovnica

1 (Pula)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

 • Dvotjedna obavezna edukacija (održava se dijelom u našem centru, a zatim u vašem prostoru)
  • dobivate svu potrebnu edukaciju osoblja
  • obuka za komunikacijske vještine,
  • osnove marketinga
  • osnovne nutricionističke odrednice...
 • Know-how
 • Konstantna podrška u poslovanju
  • Stručna podrška
  • Tehnička podrška
  • Loyalty program
 • Prepoznat brand

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

 • Franšizna naknada: 5.000 EUR
 • Početna investicija: 40.000-60.000 EUR

Osnovni zahtjevi sustava

 • Nije potrebno prethodno iskustvo
 • Potreban je prostor veličine minimalno 75m2. Idealna lokacija za otvaranje Silhouette franšize je na mirnom području izvan centra grada, s minimalno gradske buke i automobila, ali s mogućnošću besplatnog parkinga u blizini.

Informacije o davatelju franšize

16 j. d. o. o.

Rijeka, Šetalište Joakima Rakovca 10, Rijeka

+385 91 4232899

silhouetteinstitute@gmail.com

silhouette.hr

Kontakt osoba za kandidate

Ozrenka Cukrov

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Silhouette international institute.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Dok kilogrami nestaju, zarada raste /18.11.2019

Lanac centara za rukovođenje i održavanje tjelesne težine Body Creator ove godine obilježava 18 godina poslovanja i najavljuje jače širenje u regiji. Zašto je ova franšiza idealna za žene poduzetnice?

Njega ljepote kao obiteljski biznis /12.11.2019

Centar za njegu ljepote Cacao otvorio je franšiznu poslovnicu u Banjaluci. Tko su primatelji franšize za ovo područje te kako su u njezi ljepote prepoznali dobru priliku za obiteljski biznis?

Zabavi se i zaradi /28.08.2019

Zašto se rekreacija i obiteljska zabava klasificiraju kao perspektivni poslovni sektori? Trampolinski park WOOP! pruža i dobar primjer i šansu za poduzetnike zainteresirane za franšizu.

Uz DepilConcept do vlastitog biznisa /23.07.2019

Od travnja 2019. u Srbiji posluje DepilConcept, portugalski franšizni sustav specijaliziran za epilaciju. Primatelji master franšize za ovo tržište otkrivaju po čemu se DepilConcept izdvaja od drugih – kao koncept i biznis prilika.

Volja i predanost su presudni /22.04.2019

U Srbiji posluje 12 franšiznih Dr FeelGood fitness klubova. S vlasnikom brenda, Sašom Plećevićem, razgovarali smo o tome što je važno za uspjeh franšize u ovom području.

Uskočiti u biznis /08.03.2019

Jump Planet, zabavni park s trampolinima dizajniran i razvijen u Poljskoj, nudi franšizu i u ovoj regiji. Za poduzetnike koji razmišljaju o pokretanju atraktivnog biznisa, ovo je dobra prilika, kaže Bartosz Śledziński, vlasnik koncepta

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.