Verbatoria

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Nudimo franšizu biznisa za analizu neurometrijske sposobnosti – odnosno, mjerenje koeficijenta talenta (TQ). Analiza neurometrijske sposobnosti (ili mjerenje TQ-a) jedinstvena je metoda analize prirodnog potencijala osobe (dijeta, tinejdžera, odrasle osobe) korištenjem algoritma za analizu individualnih karakteristika mozga tijekom obavljanja jednostavnih standardnih zadataka u različitim područjima. Za razliku od drugih testova i analiza, metoda ne ispituje čovjekove vještine ili sposobnosti, već samo identificira područje koje će biti lakše ili teže razviti u usporedbi s ostalima.

Koristimo jedinstvenu patentiranu tehnologiju za mjerenje neuroaktivnosti te posebne procese za mjerenje nervnih odgovora na različite misaone procese, kako bismo ih potom dekodirali i analizirali te na temelju toga napravili evaluaciju ili izvještaj o TQ-u. Naša analiza ima za cilj otkriti pravi potencijal svake osobe u – matematici, jezicima, sportu, kreativnosti, glazbi, emocionalnoj inteligenciji i samosvijesti... Trajanje analize je 60 minuta.

Izvještaj o TQ-u (TQ report koeficijenta talenata) jasno i detaljno opisuje dugoročni plan osobnog razvoja osobe na temelju njezinih talenata.

Broj vlastitih poslovnica

-

Broj franšiznih poslovnica

>200
(oko 90 partnera u >180 gradova, u 25 zemalja diljem svijeta)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Naš partner (primatelj franšize) dobiva doživotnu licencu/franšizno pravo, opremu Verbatorie, 2 dana obuke, pristup softveru za do 3 osobe, tehničku i ostalu podršku.

U nekim je zemljama dostupna i licenca za Master franšizu. Osim navedenog, primatelj master franšize dobiva ekskluzivni teritorij te pravo daljnje prodaje jediničnih franšiza na takvom teritoriju. 

Mi vam: 

 • pružamo podršku pri otvaranju lokacije za testiranje. Pružamo 2 dana obuke na vašoj lokaciji. 
 • pružamo podršku pri zapošljavanju osoba koje će raditi kao specijalisti 
 • pružamo svu podršku u marketingu 
 • organiziramo obuku i certifikaciju za do troje specijalista koje ćete angažirati 
 • pripremamo individualni izvještaj (TQ report) za svakog klijenta, a na temelju rezultata očitanja koje vi provedite te nam ih šaljete kao neobrađene podatke. 
 • pripremamo web-stranicu za vaš teritorij poslovanja i pridodajemo podatke o vama na naše stranice, s izravnim usmjeravanjem upita koji dolaze preko stranice na vas. 
 • omogućujemo da vaši specijalisti budu uključeni u zajednicu Verbatorie, kako bi se lako i efikasno dijelila iskustva zajednice diljem svijeta online
 • pružamo podršku u individualnim konzultacijama s klijentima, po potrebi. 
 • omogućujemo redovite edukacije/obuke i webinare, podržavamo vas u sudjelovanju na različitim sajmovima i manifestacijama. 

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Na upit


Osnovni zahtjevi sustava

Tražimo poduzetnike s iskustvom u psihologiji, psihoterapiji ili HR-u (ljudskim resursima).

Kao naš partner imat ćete obvezu:  

 • pronaći i unajmiti lokaciju za testiranje (oko 20m2)
 • kupiti licencu, senzore i testove od nas. 
 • plaćati fiksnu cijenu za svaki izvještaj (TQ report) 
 • samostalano definirati cijenu usluge
 • voditi marketinške aktivnosti (digital, Instagram, Pinterest, Facebook....)

Informacije o davatelju franšize

Kratos, obrt za poduku i obrazovanje

Podbrežje 6, Zagreb

+385917333679

verbatoria.hrvatska@gmail.com

verbatoria.hr

Kontakt osoba za kandidate

Marko Majstorović

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Verbatoria.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.