Verbatoria

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Nudimo franšizu biznisa za analizu neurometrijske sposobnosti – odnosno, mjerenje koeficijenta talenta (TQ). Analiza neurometrijske sposobnosti (ili mjerenje TQ-a) jedinstvena je metoda analize prirodnog potencijala osobe (dijeta, tinejdžera, odrasle osobe) korištenjem algoritma za analizu individualnih karakteristika mozga tijekom obavljanja jednostavnih standardnih zadataka u različitim područjima. Za razliku od drugih testova i analiza, metoda ne ispituje čovjekove vještine ili sposobnosti, već samo identificira područje koje će biti lakše ili teže razviti u usporedbi s ostalima.

Koristimo jedinstvenu patentiranu tehnologiju za mjerenje neuroaktivnosti te posebne procese za mjerenje nervnih odgovora na različite misaone procese, kako bismo ih potom dekodirali i analizirali te na temelju toga napravili evaluaciju ili izvještaj o TQ-u. Naša analiza ima za cilj otkriti pravi potencijal svake osobe u – matematici, jezicima, sportu, kreativnosti, glazbi, emocionalnoj inteligenciji i samosvijesti... Trajanje analize je 60 minuta.

Izvještaj o TQ-u (TQ report koeficijenta talenata) jasno i detaljno opisuje dugoročni plan osobnog razvoja osobe na temelju njezinih talenata.

Više info: 
https://verbatoria.ba/
https://verbatoria.rs/
https://verbatoriamalaysia.com/ (engleski)

Broj vlastitih poslovnica

-

Broj franšiznih poslovnica

>200
(oko 90 partnera u >180 gradova, u 25 zemalja diljem svijeta)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Naš partner (primatelj franšize) dobiva doživotnu licencu/franšizno pravo, opremu Verbatorie, 2 dana obuke, pristup softveru za do 3 osobe, tehničku i ostalu podršku.

U nekim je zemljama dostupna i licenca za Master franšizu. Osim navedenog, primatelj master franšize dobiva ekskluzivni teritorij te pravo daljnje prodaje jediničnih franšiza na takvom teritoriju. 

Mi vam: 

 • pružamo podršku pri otvaranju lokacije za testiranje. Pružamo 2 dana obuke na vašoj lokaciji. 
 • pružamo podršku pri zapošljavanju osoba koje će raditi kao specijalisti 
 • pružamo svu podršku u marketingu 
 • organiziramo obuku i certifikaciju za do troje specijalista koje ćete angažirati 
 • pripremamo individualni izvještaj (TQ report) za svakog klijenta, a na temelju rezultata očitanja koje vi provedite te nam ih šaljete kao neobrađene podatke. 
 • pripremamo web-stranicu za vaš teritorij poslovanja i pridodajemo podatke o vama na naše stranice, s izravnim usmjeravanjem upita koji dolaze preko stranice na vas. 
 • omogućujemo da vaši specijalisti budu uključeni u zajednicu Verbatorie, kako bi se lako i efikasno dijelila iskustva zajednice diljem svijeta online
 • pružamo podršku u individualnim konzultacijama s klijentima, po potrebi. 
 • omogućujemo redovite edukacije/obuke i webinare, podržavamo vas u sudjelovanju na različitim sajmovima i manifestacijama. 

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Od 4.990 EUR (cijena jedinične franšize, ista za sve zemlje)


Osnovni zahtjevi sustava

Tražimo poduzetnike s iskustvom u psihologiji, psihoterapiji ili HR-u (ljudskim resursima).

Kao naš partner imat ćete obvezu:  

 • pronaći i unajmiti lokaciju za testiranje (oko 20m2)
 • kupiti licencu, senzore i testove od nas. 
 • plaćati fiksnu cijenu za svaki izvještaj (TQ report) 
 • samostalano definirati cijenu usluge. Iskustvo s tržišta ukazuje na cijenu u cjenovnom rasponu od 60 do 100 USD (čak i do 400 USD u Hong Kongu)
 • voditi marketinške aktivnosti (digital, Instagram, Pinterest, Facebook....)

Informacije o davatelju franšize

SolutionLAB d.o.o.

Veselina Masleše 51

+381648066825

kenan.begic@solutionlab.ba

verbatoria.rs

Kontakt osoba za kandidate

Kenan Begić

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Verbatoria.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Pun potencijal nakon pandemije /13.09.2021

Pandemija jeste usporila, ali nije zaustavila tempo širenja franšiznog lanca samoposlužnih praonica rublja LG Laundry Lounge. Što se promijenilo te na što sada mogu računati primatelji ove franšize?

Šansa u čudesnom svijetu muzeja /28.04.2021

Željeli su ponuditi jedinstveno posjetiteljsko iskustvo koje će spojiti zabavu i edukaciju i privući posjetitelje svih uzrasta. „Muzej osjetila“ je za kratko vrijeme postao nezaobilazna atrakcija te naveo osnivače da sada ponude i – franšizu.

Dobro došli u svijet barberinga /16.04.2021

Tržište brijačnica konstantno raste, a oni koji žele pokrenuti biznis u ovom području sada mogu razmisliti i o uzimanju franšize. Barbershop Mr. Razor iz Zadra pruža priliku poduzetnim ljudima iz Hrvatske, ali i regije.

Preko franšize u svijet gaminga /22.03.2021

Voditi Esports Arenu može biti dobra poslovna prilika, pogotovo ako se uzima franšiza dokazanog koncepta. Što nudi sustav Friendly Fire te koje uvjete trebaju ispuniti potencijalni primatelji ove franšize, otkriva vlasnik koncepta David Kosir.

Profesionalna usluga na mreži /26.11.2020

Online platforma Qjob pomaže u povezivanju raznih tvrtki i pružatelja usluga s potencijalnim klijentima. Tvrtka namjerava razviti posao i u Hrvatskoj. Tko može dobiti licencu?

Sport i biznis /28.10.2020

Malo je tvrtki koje su specijalizirane za izgradnju i rekonstrukciju sportskih terena, a još je manje onih koje uz to daju franšizu. Tvrtka Inteko, osim što je jedna od najuglednijih na ovom polju, planira razviti mrežu franšiznih partnera i tako odgovoriti na sve veću potražnju za sportskim podlogama.

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.