Šansa u Varšavi

Svake godine sajam franšiza u Varšavi posjeti više od 7.000 ljudi. To je, zapravo, broj potencijalnih primatelja franšize koji na sajam dolaze da vide, informiraju se ili pronađu ideje za pokretanje posla.
Srijeda
07.09.2016
Od 13. do 15. listopada u Varšavi će se održati najveći sajam franšiza u Središnjoj i Istočnoj Europi – Franchise Expo 2016. Jedinstvena prilika za sve koji razmišljaju o kupnji franšize.
 

Glavni će grad Poljske po četrnaesti put sredinom listopada okupiti sve predstavnike franšizne industrije –tvrtke koje svoje poslovanje žele proširiti kroz franšizu, konzultantske i odvjetničke kuće, ali i poduzetnike, investitore i ljude koji razmišljaju o kupnji franšize. Na temelju iskustva iz prethodnih godina, organizatori očekuju da će se i ove godine predstaviti oko 150 franšiznih sustava. Iako će to uglavnom biti tvrtke iz Poljske, broj sustava iz inozemstva svake godine raste.

Tako će, ove godine, franšizne partnere na poljskom tržištu potražiti i nekoliko američkih brandova – lanci restorana Denny's, Arby's, Lawry's i Grimaldi's, sportski pub Tilted Kilt, kafeterija PJ's Coffee, igraonica s trampolinima Sky Zone. Kuriozitet je da svi ovi brandovi primatelje franšiza traže i u zemljama ove regije, te je sajam u Varšavi i prilika za sve zainteresirane poduzetnike koji bi se izravno sastali i razgovaraali s predstavnicima tvrtke Edwards Global Services, zadužene za razvoj spomenutih brandova u ovom dijelu Europe.

Franchise EXPO u Varšavi posljednjih godina posjeti više od 7.000 ljudi – osim onih koji već znaju što traže i onih koji su došli vidjeti što se nudi na tržištu, sajam je otvoren i za one koji bi nešto više saznali o ovom modelu poslovanja. U okviru sajma, naime, organizira se i niz besplatnih predavanja, Forum o franšizingu, razgovori s uspješnim poduzetnicima i stručnjacima za franšizing.

IMG:7025:

Glavni organizator sajma je PROFIT system, najveća konzultantska kuća u oblasti franšizinga u Središnjoj i Istočnoj Europi, izdavač nekoliko franšiznih časopisa te portala, među kojima je i Franchising.hr.

Manifestacija se, sada već tradicionalno, odžava u Palači kulture i znanosti. U četvrtak 13. i petak 14. listopada sajam će biti otvoren od 10:00 do 17: 00h, dok će u subotu 15. listopada raditi od 10:00 do 15:00h. Ulaznice se mogu kupiti na šalterima, po cijeni od 20 zlota (oko 5 eura), međutim, za čitatelje portala Franchising.hr, kao i svake godine, dajemo besplatne ulaznice. Zainteresirani čitatelji samo trebaju popuniti formu ispod teksta.

Više informacija o Franchise EXPO 2016 – programu, konferencijama i izlagačima, možete pronaći ovdje.


Podaci o posjetitelju
Podaci o posjetitelju
If you see this, leave this form field blank