Po ideju za biznis u Katowice

Poduzetnici koji žele kupiti franšizu te na taj način pokrenuti vlastiti posao, moći će se izravno sresti s predstavnicima franšiznih sustava
Četvrtak
02.03.2017
U Međunarodnom kongresnom centru u Katowicama krajem će se ožujka održati regionalni sajam franšiza – prilika da se ponovo susretnu davatelji franšiza i poduzetnici koji traže ideje za posao.
 

Regionalni sajam franšiza "Ideje za biznis", koji se po drugi put održava u Katowicama u Poljskoj, i ove će godine predstaviti provjerene poslovne ideje – dostupne sada u vidu franšize. Tijekom dva dana sajma – 31. ožujka i 1. travnja – poduzetnici koji žele kupiti franšizu te na taj način pokrenuti vlastiti posao, moći će se izravno sresti s predstavnicima franšiznih sustava te razgovorati o uvjetima poslovanja kroz franšizing. Kakvi se koncepti mogu naći na tržištu Poljske, koliko je potrebno uložiti u pokretanje posla i na kakvu potporu mogu računati ako se odluče za kupnju franšize – pitanja su na koje će potencijalni primatelji franšiza dobiti odgovor prije no što donesu jednu od najvažnijih odluka u životu.

Već je prošlogodišnji sajam prevazišao sva naša očekivanja – događaj su posjetili mnogi poduzetnici ozbiljno zainteresirani za suradnju, tako da ćemo ove godine predstaviti sve svoje brandove, u nadi da će to privući nove primatelje franšize – kaže Wojciech Godunski, vlasnik tvrtke Wojtex koja posjeduje nekoliko franšiznih gastronomskih koncepata: Biesiadowo (pizza), Western Chicken (piletina), Rybkodajnia (riba), Western Tortilla (tortilje), Cofeelofee (kava) i Mangatto (sladoled).

IMG:7961:

Jedan od najvažnijih i snažno zastupljenih sektora na sajmu franšiza u Katowicama bit će ugostiteljstvo

Organizatori očekuju oko 70 franšiznih koncepata i više od 3.000 posjetitelja. Kao i na svim sajmovima ove vrste, najviše franšiznih sustava dolazi iz oblasti gastronomije i ugostiteljstva – osim spomenutih, svoje će štandove imati i Crazy Pyramid Pizza, Pizzeria Stopiątka, Przystanek Pierogarnia, Setka Polska, Telepizza, Lody Bonanno, Lody Mangatto, U Lodziarzy. Predstavit će se, međutim, i trgovački lanci (Carrefour, Spar) te sustavi iz oblasti fitnessa (Mrs Sporty), nekretnina (RE/MAX, Metrohouse), ljepote i zdravlja (Yasumi), kurirskih usluga (Mailboxes).

Organizator sajma franšiza "Ideje za biznis" jest tvrtka PROFIT system, koja već 15 godina organizira i sajam franšiza u Varšavi (Franchise EXPO), jedan od najvećih sajmova ove vrste u Europi, najveći u Središnjoj i Istočnoj Europi.

Regionalni sajam franšiza "Ideje za biznis"

31. ožujka - 1. travnja 2017.
Međunarodni kongresni centar u Katowicama

Radno vrijeme:
Petak, 31. ožujka, od 09:00 do 17:00
Subota, 1. travnja, od 9:00 do 15:00

Cijena ulaznice: 10 zlota (2,3 eura)

Više informacija potražite na: www.pomyslnafirme.pl