Još jedno mjesto za JumpingClay

JumpingClay:
unutar jednog prodajnog mjesta može se kupiti glina, ali i pohađati tečaj modeliranja i pravljenja figurica
Četvrtak
16.03.2017
Franšizni sistem JumpingClay otvorio je i treću radionicu u Zagrebu, ovaj put u trgovačkom centru Arena.
 

Treći JumpingClay u Zagrebu, smješten u trgovačkom centru Arena, otvoren je početkom ožujka. Nediljka Dokozić, vlasnica tvrtke Mangold, zadužena za razvoj franšize u cijeloj Adriatik regiji, kaže da su planovi u pogledu širenja mreže za ovu godinu jako ambiciozni. – Mladi ljudi i početnici nas sve više prepoznaju kao priliku za samozapošljavanje, te su spremni i da se međusobno udružuju i partnerski ulaze u investiciju. Naša franšiza je dostupna većini i dobro je rješenje i za one koji eventualno ne znaju kojim bi se poslom bavili. Dogovorili smo master franšize za dva nova tržišta i trenutno se završavaju određene formalnosti – kaže Nediljka Dokozić.

Prva radionica JumpingClay otvorena je prošle godine u zagrebačkom naselju Špansko, druga u trgovačkom centru Westgate. Ova franšiza, koja kombinira prodaju i edukaciju, može biti otvorena u tržnom centru, stambenom kvartu, ali i u manjim mjestima od 5.000 ili 6.000 stanovnika koja nemaju raznovrsnu ponudu za djecu.

Koncept JumpingClay potječe iz Južne Koreje, a podrazumijeva da se unutar jednog prodajnog mjesta može kupiti glina, ali i pohađati tečaj modeliranja i pravljenja figurica.


Popularno na forumu