Car Foil Shop širi poslovanje i na tržištu Hrvatske. Prva franšizna trgovina bit će otvorena u Zagrebu.
Petak
07.04.2017
Car Foil Shop, koncept za prodaju te ugradnju folija za automobile, potpisao je ugovor o otvorenju franšize u Zagrebu.
 

Iako svoju franšiznu mrežu širi tek od prošle godine, srbijanski Car Foil Shop već djeluje na tri tržišta – na matičnom tržištu u Srbiji, potom u Sloveniji, a uskoro i u Hrvatskoj. Franšizni je ugovor potpisan te se ubrzano radi na otvorenju trgovine u Zagrebu, ali i na otvorenju servisa za ugradnju folija, odnosno, kompletnog koncepta. – U početku će ta franšizna jedinica u Zagrebu pokrivati ​​čitavo područje Hrvatske i sve zainteresirane klijente. Cilj nam je svakako da u budućnosti bude više franšiznih jedinica na tom tržištu – objašnjava Đorđe Stanković, vlasnik ovog koncepta.

Primatelj franšize u Zagrebu je tvrtka Integra Performance – tvrtka koja se bavi auto-mehanikom, tuninngom, čipovanjem i profesionalnom preradom automobila. – Zaposleni u tvrtki su kombinacija energičnih mladih i vrlo iskusnih ljudi u svojim strukama, a koji su u automobilskom svijetu dugi niz godina. Naš im je biznis jako interesantan te su smatrali da može biti dobra prilika na hrvatskom tržištu – kaže Stanković.

Čim se završi neophodna obuka montažera i prodavača i realizira prvo punjenje trgovine robom, franšizni Car Foil Shop će početi s radom u Zagrebu.

Prije no što su se počeli širiti kroz franšizu, Car Foil Shop je napravio istraživanje tržišta cijele regije i tada su, zapravo, uočili priliku za ekspanziju. – Ova vrsta biznisa u našoj regiji nije razvijena kao u ostatku Europe. Ipak, kako bolje poznaju tržište Hrvatske, detaljnije ispitivanje tržišta smo prepustili našim partnerima. Došli su do istog zaključka – u našoj oblasti folija i car stylinga konkurencija je slična kao i u ostatku regije, ali ipak naš koncept – širinom asortimana, nizom usluga, i što je najbitnije, savršenim omjerom cijene i kvalitete – ima velike mogućnosti za ekspanziju na ovom tržištu – kaže Stanković.


Popularno na forumu