I Madrid spreman za sajam

EXPOFRANQUICIA
EXPOFRANQUICIA / Idealna prilika da se neposredno sretnu i upoznaju dvije strane franšiznog biznisa – tvrtke koje daju i tvrtke koje su zainteresirane za kupnju franšize
Četvrtak
29.03.2018
U glavnom gradu Španjolske se od 19. do 21. travnja 2018. održava godišnji sajam franšiza – Expofraquicia. Prilika da se i posjetitelji iz ove regije upoznaju sa španjolskim brendovima zainteresiranim za franšiznu suradnju.
 

EXPOFRANQUICIA, međunarodni sajam franšiza koji se održava u Madridu, svake godine okupi oko 500 franšiznih sustava (davatelja franšize) iz gotovo 40 različitih industrija. Ove godine, sajam započinje 19. travnja i traje do 21. travnja. Iskustvo iz prethodnih godina pokazuje da tijekom ova tri dana manifestacije, kroz sajamski kompleks Feria de Madrid, prođe gotovo 15.000 posjetitelja – potencijalnih investitora i primatelja franšize.

Kao što je to slučaj sa svim sajmovima ove vrste, i sajam u Madridu je idealna prilika da se neposredno sretnu i upoznaju dvije strane franšiznog biznisa – tvrtke koje daju i tvrtke koje su zainteresirane za kupnju franšize.

Sajam u Madridu je, kako ističu organizatori, idealna "platforma" za predstavljanje novih brendova, tvrtki koje prvi put izlaze na tržište franšiza s inovativnim i modernim idejama – poput ekoloških supermarketa Supersano, ekonomičnih hotela Grupo Alda ili domova za stare s posebnom metodologiju rada Hoffmann World. Sajam je, međutim, i "sigurno mjesto" za iskusne sustave koji koriste priliku predstaviti se novim, potencijalnim primateljima franšiza, a među njima će ove godine biti Amour des Fleurs, Hosteletienda, Hosten, Ibérica de Iluminación, Rodilla, Naturhouse, La Tienda del Espía, te mnogi drugi poznati španjolski i internacionalni brendovi, koji slove za vodeće igrače u svojim branšama, poput tvrtki 5aSec, Alcampo, Carrefour, Condis, Dia, La Despensa Express, Lizzaran, Re/Max, La Mafia se Sienta a la Mesa, Peggy Sue, Century 21, Cocinas Schmidt, Luxenter, Midas, Solvia...

EXPOFRANQUICIA organizira IFEMA (Institución Ferial de Madrid) u suradnji sa Španjolskom franšiznom asocijacijom (Asociación Espanol de Franquicias).