Car Foil Shop / Poslovanje započeto i u Hrvatskoj
Petak
17.08.2018
Car Foil Shop, koncept koji objedinjuje prodaju i montažu auto-folija, započeo je poslovanje u Hrvatskoj. Primatelj master franšize za Hrvatsku bit će zadužen i za teritorij Slovenije.
 

Iako je prošlo nešto više od godinu dana otkako smo objavili vijest da je srbijanski Car Foil Shop potpisao franšizni ugovor za teritorij Hrvatske, te da se ubrzano radi na otvaranju prodavaonice u Zagrebu, ulazak na tržište desio se tek nedavno. Naime, kako objašnjava vlasnik koncepta Đorđe Stanković, taj franšizni ugovor nikada nije zaživio u praksi. Sada se nadaju da su konačno pronašli pravog partnera. – Novi smo franšizni ugovor potpisali s Andrejom Tomljenovićem, vlasnikom tvrtke Manus Dei, koji je već bio naš dugogodišnji kupac. On je odlučio poslovanje podići na višu razinu prodajom folija, budući da je do sada radio samo servis. Prvi je kontigent folija već isporučen i time je, službeno, poslovanje u Hrvatskoj započeto. Sjedište tvrtke je u Osijeku i Dubrovniku, ali će na početku oni pokrivati cijelo područje Hrvatske – kaže Stanković.

Od novog se primatelja očekuje da u narednom periodu na teritoriju Hrvatske pronađe nove franšizne partnere i razvije mrežu Car Foil Shop servisnih franšiza – jedinica koje pružaju samo usluge montaže folija. – Kad je riječ o prodaji folija, konkurencija na hrvatskom tržištu nije toliko velika, što znači da napredak može biti brži. Naš je portfelj proizvoda zaista širok, nudimo folije za sve namjene, od osnovnih auto-folija do tiskarskih, kao i onih koje se koriste za oblaganje namještaja, interijera. Car Foil Shop je, između ostalog, generalni zastupnik britanskog proizvođača folija za presvlačenje automobila KPMF i brenda ENFOL, koji u portfelju ima folije za stakla – kaže Stanković.

Osim Hrvatske, ističe Stanković, tvrtka Manus Dei će također biti zadužena za područje Slovenije.

Car Foil Shop je koncept koji kombinira prodaju širokog raspona folija s montažom folija. Godinama su biznis i mrežu razvijali samostalno, da bi od 2016. počeli davati franšizu. Franšizne partnere imaju još u Srbiji i Crnoj Gori.


Folije za sve namjene / Od osnovnih auto-folija do tiskarskih, sve do onih koje se koriste za oblaganje namještaja, interijera

Popularno na forumu