Po franšizu u Budimpeštu

Sajam franšiza u Budimpešti
Sajam franšiza u Budimpešti / Još jedna prilika da franšizni biznisi predstave svoje koncepte i pronađu partnere zainteresirane za kupnju franšize
Srijeda
28.11.2018
Sedmog veljače 2019. održat će se sajam franšiza u Budimpešti – Franchise Börse
 

U veljači 2018, nakon 10 godina zatišja, u glavnom gradu Mađarske održan je ponovo sajam franšiza, koji je, prema priopćenju Mađarske franšizne asocijacije, prevazišao sva očekivanja. Tada je svoje franšizne koncepte predstavilo više od 20 tvrtki, a sajam je posjetilo više stotina ljudi  potencijalnih primatelja franšize i investitora. Dobar odaziv bio je ujedno "i nagrada i podstrek" za organizatora koji je najavio da će se nova "berza franšiza" održati i sljedeće godine.

Nova manifestacija zakazana je za 7. veljače 2019. a održat će se u hotelu Novotel Budapest Centrum. Posjetitelji koji su zainteresirani za kupnju franšize moći će birati između nekoliko desetaka mađarskih, ali i internacionalnih franšiza, a oni koji se tek žele upoznati s ovim vidom poslovanja, imat će priliku da osnove franšizinga savladaju kroz niz seminara i konferencija, ali i osobnih konzultacija sa stručnjacima iz ovog područja.

Prema podacima organizatora sajma Mađarske franšizne asocijacije, za posjetitelje koji se na stranicama asocijacije registriraju do 4. veljače 2019. ulaz će biti besplatan. Ulaznice će u prodaji, inače, koštati 1.500 forinti (oko 4,6 eura).