Požurite u Pariz

Franchise Expo Paris / Na tržištu Francuske djeluje gotovo 2.000 franšiznih sustava. Oni ostvaruju prihod od oko 60 milijardi eura godišnje, a sektor još uvijek raste.
Petak
01.02.2019
Najveći i najvažniji europski sajam franšiza – Sajam franšiza u Parizu – ove se godine održava od 17. do 20. ožujka. Čitatelji portala Franchising.hr mogu računati na besplatne ulaznice.
 

Ako tražite priliku da vidite što se događa i što nudi tržište franšiza, sajamski kompleks Porte de Versailles u Parizu ovoga će ožujka biti idealna destinacija. Na najvećem europskom franšiznom sajmu, koji će se održati od 17. do 20. ožujka, pojavit će se više od 580 tvrtki, predstavit će se 500 franšiznih brandova iz gotovo 90 branši. Očekivano, najveći će broj izlagača biti iz Francuske, ali se svake godine na sajmu pojavi i na stotine franšiznih brandova iz inozemstva. U pravilu, najveći broj izlagača dolazi iz Italije, Španjolske i SAD-a, a ove će se godine predstaviti i sustavi iz Finske, Irske, Mađarske, Velike Britanije... Sajam će, najavljuju  organizatori, i ove godine posjetiti više od 36.000 ljudi, potencijalnih primatelja franšize, poduzetnici i investitori.

– Na tržištu Francuske djeluje gotovo 2.000 franšiznih sustava. Oni ostvaruju prihod od oko 60 milijardi eura godišnje, a sektor još uvijek raste. Vidimo to i po izložbenom prostoru sajma koji se svake godine uvećava. Ovogodišnje, 38. izdanje sajma može se pohvaliti većim brojem izlagača u odnosu na prošlu – kaže Sylvie Gaudy, direktorica Franchise Expo Paris.

U okviru sajma održava se i više od stotinu konferencija, radionica i seminara, na kojima posjetitelji mogu dobiti savjete i odgovore na osnovna pitanja o franšizingu  što je potrebno za kupnju franšize, kako doći do izvora financiranja, ali i kako stvoriti te izgraditi vlastiti franšizni koncept.

Među službenim partnerima Sajma u Parizu već godinama je i tvrtka PROFIT system, vodeća savjetodavna kuća u području franšizinga u Centralnoj i Istočnoj Europi, izdavač Franchising portala i u ovoj regiji. Zato će i ove godine čitatelji portala Franchising.hr moći dobiti besplatne ulaznice  potrebno je da se do 14. veljače 2019. registriraju na ovoj stranici Franchise Expo ParisNakon toga, od 15. do 28. veljače, ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 14 eura, dok će nakon tog razdoblja koštati dvostruko više, 28 eura.

Posjetitelji će pak i ove godine moći koristiti personaliziranu online opciju My Franchise (Moja franšiza), koja će im, na temelju preferencija, omogućiti planiranje posjeta i sastanaka s davateljima franšiza, te će tako i lakše upravljati vremenom provedenim na sajmu.


Pokrenuti vlastiti biznis kroz franšizu / Franšizing omogućuje da poduzetni ljudi vode vlastiti biznis, dok u isto vrijeme uživaju u pomoći i potpori provjerenog, dobro poznatog branda.