Sajam franšiza u Napulju

S prošlogodišnjeg sajma u Napulju / Predviđa se da će ove godine na sajmu biti oko 10.000 ljudi, izlagača i posjetitelja
Utorak
16.04.2019
Napulj će 17. i 18. svibnja biti odredište za tvrtke i poduzetnike zainteresirane za franšizing – kada se i održava sajam franšiza Expo Franchising Napoli.
 

Expo Franchising Napoli strukovni je sajam posvećen maloprodaji, franšizingu i startupu, a održat će se 17. i 18. svibnja u Napulju. Namijenjen je tvrtkama koje žele proširiti mrežu, pojačati distribuciju i maloprodaju na perspektivnim lokalnim tržištima Centralne i Južne Italije. Manifestacija se održava u Paviljonu 6 sajamskog kompleksa Mostra d’Oltremare di Napoli.

Na ovogodišnjem, trećem po redu, sajmu franšiza predstavit će se više stotina franšiznih koncepata iz različitih branši  gastronomija, turizam, nekretnine, wellness i zdravlje, moda, zabava, fitness, tehnološke inovacije, konzultantske usluge…Među izlagačima bit će i iskusne tvrtke i najinovativniji startup koncepti, veliki franšizni igrači koji će dočekati posjetitelje – potencijalne primatelje franšize, trgovce, investitore, poduzetnike, programere – kako bi im na najbolji način predstavili svoje poslovne modele, mogućnosti i prednosti suradnje.

Prema rezultatima s prethodna dva izdanja, očekuje se da će sajam ove godine posjetiti više od 6.000 ljudi. Tijekom dva dana ove manifestacije bit će organizirane posebne radionice zatvorenog tipa za izlagače, koji će imati priliku razgovarati s konzultantima za private equity ili venture capital. Bit će organizirane i radionice za tvrtke koje trebaju savjete u području marketinga, prodaje i drugih aspekata poslovanja. Izlagači, kao davatelji franšize, također će imati priliku održati prezentacije mladim poduzetnicima i ljudima koji razmišljaju o kupnji franšize, te im na taj način približiti svoj brand, proizvode, usluge, ali i razloge zbog kojih bi trebali postati dijelom ovog franšiznog sustava.


Expo Franchising Napoli / Idealna prilika za B2B sastanke