Spremni za Katowice?

Pronađi biznis za sebe / 27. i 28. ožujka 2020. održat će se peti Regionalni sajam franšiza u Katowicama u Poljskoj
Četvrtak
09.01.2020
Peti Regionalni sajam franšiza „Ideje za biznis“ održat će se krajem ožujka u Katowicama u Poljskoj.
 

Posljednjih pet godina, krajem ožujka, Katowice na jugu Poljske postaju „središte franšiznog zbivanja“, kada se i održava Regionalni sajam franšiza „Ideje za biznis“. U Međunarodnom kongresnom centru, franšizne će tvrtke i ove godine predstaviti svoje poslovne koncepte zainteresiranim kandidatima, potencijalnim primateljima franšize i investitorima, a posjetitelji će se moći upoznati s franšiznom ponudom tijekom 27. i 28. ožujka 2020. godine.

Osim velikog Sajma franšiza u Varšavi, koji se održava u listopadu, sajam u Katowicama jedan je od najvažnijih događaja posvećenih franšiznom poslovanju u regiji Središnje i Istočne Europe  i po broju izlagača i po broju posjetitelja. Iako u samom gradu živi oko 310.000 stanovnika, Katowicama gravitira oko 3,5 milijuna ljudi, tako da se svake godine na sajmu pojave i posjetitelji iz susjednih gradova (Wroclaw, Krakow, Rzeszow, Kielc, Lodz). Za oko 75 domaćih i međunarodnih izlagača (davatelja franšize), koliko ih se uobičajeno predstavi na sajmu, ovo je svakako značajan podatak.

– S točke gledišta davatelja franšize, izuzetno je važno pažljivo odabati budućeg primatelja franšize. Mi smo primijetili da na sajam u Katowice ne dolaze "slučajni prolaznici", već vrlo ozbiljni kandidati koji su zainteresirani za suradnju, koji žele kupiti franšizu te tako pokrenuti vlastiti biznis  podijelila je svoje iskustvo Monika Dąbrowska, predsjednica Poljske franšizne organizacije i direktorica McDonald'sa u Poljskoj.

Tijekom dva dana sajma bit će organizirani i obrazovni forumi, koje će voditi uspješni poduzetnici i stručnjaci iz Poljske franšizne organizacije. Budući primatelji franšize moći će naučiti što sve podrazumijeva franšizna suradnja, koji su ključni elementi ugovora o franšizi, kako se pravi biznis plan. Sve to, kako bi bili spremni donijeti možda i najvažniju odluku u životu.

Organizator Regionalnog sajma franšiza "Ideje za biznis" je tvrtka PROFIT system, koja organizira i sajam franšiza u Varšavi, jedan od najvećih sajmova ove vrste u Europi, a najveći u Središnjoj i Istočnoj Europi.


Prilika za obje strane / Franšizne će tvrtke i ove godine predstaviti svoje poslovne koncepte zainteresiranim kandidatima, potencijalnim primateljima franšize i investitorima