Franšiza za tržište luksuznih nekretnina

Sotheby’s stiže u Porto Montenegro
Sotheby’s stiže u Porto Montenegro / Nakon Hrvatske, Crna Gora postala je druga zemlja u regiji koju brand Sotheby's želi predstaviti svjetskoj javnosti kao dragulj Mediterana
Petak
06.03.2020
Sotheby’s International Realty, svjetski lider na tržištu luksuznih nekretnina, u ožujku 2020. otvara franšiznu podružnicu u nautičkom naselju Porto Montenegro u Crnoj Gori.
 

Tvrtka Sotheby's International Realty Affiliates LLC priopćila je da je Luxury Properties LLC najnoviji član njene globalne mreže te da će odsada djelovati kao Montenegro Sotheby's International Realty. Bit će to prva franšizna podružnica ovoga branda u Crnoj Gori. Ured bi trebao biti otvoren tijekom ožujka 2020. u nedavno završenom BAIA rezidencijalnom krilu hotela Regent u Porto Montenegru.

Kako se navodi u priopćenju, za Crnu Goru ovo je velika vijest, jer je ona druga u regiji, pored Hrvatske, koju brand Sotheby's želi predstaviti svjetskoj javnosti kao „dragulj Mediterana i jednu od najbrže rastućih svjetskih turističkih destinacija“. 

Prekrasna crnogorska obala u potpunosti se uklapa u našu viziju branda, i zadovoljstvo je promovirati ovu destinaciju, razvijati i valorizirati njene potencijale, ali i otvoriti ured u srcu najcjenjenije internacionalne zajednice na Jadranu. Sotheby's International Realty sinonim je za globalnu i prvoklasnu prezentaciju nekretnina svjetskom tržištu i partnerstvo s njima omogućava nam da svoje ponude predstavimo međunarodnom auditorijumu – ističu Hunter Milborne i Niko Laković, franšizni partneri i predstavnici Sotheby’s Montenenegro.

Tvrtka će posebno biti fokusirana na obalu Crne Gore, uključujući Porto Montenegro, Kotorski zaljev i regiju oko Budve, a Sotheby’s International Realty će ponude luksuznih nekretnina iz Crne Gore predstaviti klijentima, kupcima i investitorima na svim svojim poslovnim platformama. 

U mreži tvrtke Sotheby’s International Realty trenutačno ima više od 22.700 povezanih neovisnih prodajnih suradnika koji rade u gotovo 1.000 ureda u 72 zemlje i teritorija širom svijeta.

Sotheby’s je čuvena aukcijska kuća koja je osnovana davne 1744. godine. Sotheby’s International Realty osnovan je 1976. kako bi povezao najkvalitetnije nekretnine s prestižnim klijentima u svijetu i predstavlja, zapravo, mrežu neovisnih tvrtki za promet luksuznim nekretninama. Ova je tvrtka podružnica Realogy Holdings Corp. koja se kotira na Njujorškoj burzi. U veljači 2004. Realogy je sklopio dugoročno strateško partnerstvo s tvrtkom Sotheby’s kako bi širio brand Sotheby’s te razvijao franšizni sustav – mrežu pridruženih neovnisnih podružnica koje samostalno vode svoj biznis, ali uz snažnu potporu tvrtke Sotheby's International Realty po pitanju poslovanja, marketinga, obuke, zapošljavanja i razvoja.


Popularno na forumu