Ponedjeljak
04.10.2021
Bliži se 19. izdanje najvećeg sajma franšiza u Centralnoj i Istočnoj Europi. Varšava će ponovno ugostiti više od 200 tvrtki koje traže buduće poslovne partnere – primatelje franšize.
 

Palača kulture i znanosti u Varšavi, tradicionalno mjesto održavanja Sajma franšiza, bit će otvorena za posjetitelje od 14. do 16. listopada. I ove godine, svi zainteresirani za franšizno poslovanje imat će priliku vidjeti što se nudi na tržištu i dobiti praktične informacije o svakom od franšiznih sustava.

Najveći franšizni događaj u regiji Centralne i Istočne Europe raste iz godine u godinu. Povećava se broj tvrtki koje dolaze predstaviti svoje franšizne ponude potencijalnim partnerima. Ove godine očekuje se više od 200 izlagača.

Za posjetitelje koji planiraju uzeti franšizu ovo je, zapravo, idealna prilika za neposredan susret i razgovor s brojnim davateljima franšize, koji traže poslovne partnere ne samo u Poljskoj, već i u drugim europskim zemljama. Tijekom ova tri dana, posjetitelji mogu pod jednim krovom usporediti konkurentske sustave, obaviti brojne razgovore i saznati detaljne informacije o konceptima, njihovim planovima, uvjetima suradnje i očekivanjima koja imaju od budućih partnera.

Raznolikost ponude

U sklopu sajma organizira se niz radionica i konferencija o franšizingu. Svojim savjetima i iskustvom stručnjaci iz ovog područja pomoći će zainteresiranim posjetiteljima: od toga kako odabrati pravu poslovnu ideju do toga kako odrediti i provjeriti što davatelj franšize doista nudi. Ove će godine poseban gost Foruma o franšizingu biti Maciej Orłoś, novinar i coach, koji će govoriti o svom poslovnom iskustvu i upravljanju YouTube kanalom.

Brandovi predstavljeni na sajmu dolaze iz različitih industrija. Među njima su i obrazovni sustavi koji aktivno traže franšizne partnere u zemljama ove regije – Edukido (radionice s LEGO kockicama) i Coding Giants (škola programiranja za djecu). Međutim, ove će godine, uglavnom zbog pandemije, većina izlagača biti usmjereni na partnere iz Poljske. No, mnogi od njih neće propustiti priliku povećati šanse za ulazak na druga tržišta ako naiđu na poželjne i zanimljive kandidate – potencijalne primatelje franšize.

Organizator Sajma franšiza u Varšavi je konzultantska kuća za franšizing PROFIT system i portal Franchising.pl. Više informacija o 19. izdanju sajma možete pronaći ovdje.


Edukacija bez granica / Na sajmu će se predstaviti i sustavi koji traže franšizne partnere u zemljama ove regije – među njima su Edukido i Coding Giants