Ponedjeljak
25.07.2022
Jubilarno 20. izdanje najvećeg sajma franšiza u Centralnoj i Istočnoj Europi rezervirano je za kraj listopada. Varšava će ponovno ugostiti 150 tvrtki koje traže buduće poslovne partnere – primatelje franšize.
 

Palača kulture i znanosti u Varšavi, tradicionalno mjesto održavanja Sajma franšiza, bit će otvorena za posjetitelje od 20. do 22. listopada 2022. I ove godine, svi zainteresirani za franšizno poslovanje imat će priliku vidjeti što se nudi na tržištu i dobiti praktične informacije o svakom od franšiznih sustava.

Najveći franšizni događaj u regiji Centralne i Istočne Europe raste iz godine u godinu. Ove godine očekuje se 150 izlagača.

Za posjetitelje koji planiraju uzeti franšizu ovo je, zapravo, idealna prilika za neposredan susret i razgovor s brojnim davateljima franšize, koji traže poslovne partnere ne samo u Poljskoj, već i u drugim europskim zemljama. Tijekom ova tri dana, posjetitelji mogu pod jednim krovom usporediti konkurentske sustave, obaviti brojne razgovore i saznati detaljne informacije o konceptima, njihovim planovima, uvjetima suradnje i očekivanjima koja imaju od budućih partnera.

Raznolikost ponude

U sklopu sajma organizira se niz radionica i konferencija o franšizingu. Svojim savjetima i iskustvom stručnjaci iz ovog područja pomoći će zainteresiranim posjetiteljima: od toga kako odabrati pravu poslovnu ideju do toga kako odrediti i provjeriti što davatelj franšize doista nudi. 

Brandovi predstavljeni na sajmu dolaze iz različitih industrija. Među njima su i obrazovni sustavi koji posluju u Hrvatskoj, ali koji i dalje traže franšizne partnere u ostalim zemljama ove regije – Edukido (radionice s LEGO kockicama) i Coding Giants (škola programiranja za djecu). 

Organizator Sajma franšiza u Varšavi je konzultantska kuća za franšizing PROFIT system i portal Franchising.pl. Više informacija o 20. izdanju sajma možete pronaći ovdje.


Edukacija bez granica / Na sajmu će se predstaviti i sustavi koji traže franšizne partnere u zemljama ove regije – među njima su Edukido i Coding Giants