Svjetska mreža nekretnina

Century 21 Real Estate LLC je najveća tvrtka na svijetu u industriji franšiznog poslovanja u oblasti nekretnina u čijem se sustavu nalazi 8.000 neovisnih agencija u 73 zemlje diljem svijeta.
Četvrtak
14.02.2013
Tvrtka Century 21 Serbia, primatelj master franšize branda Century 21 za teritoriju Srbije i Crne Gore, planira udvostručiti broj franšiznih agencija u ovoj godini.
 

Željko Kovačević, menadžer za razvoj poslovanja tvrtke Century 21 Serbia, kaže da su trenutno u finalnoj fazi dogovora sa dva potencijalna franšizoprimca. - U sustav je trenutno uključeno šest franšiznih agencija. Plan razvoja mreže je da se taj broj u tekućoj godini udvostruči, a kada pričamo samo o Srbiji, da se pored Beograda, uključe i gradovi poput Novog Sada i Kragujevca - kaže Kovačević.

Unatoč krizi koja je snažno pogodila tržište nekretnina u regiji, interesovanje za ulazak u franšizni sustav ove tvrtke i dalje postoji. - Trendovi su pozitivni, kako u povećanju broja franšiznih agencija, tako i u rastu tržišnog udjela na teritoriji Srbije, a posebno u Crnoj Gori - kaže Kovačević.

Svaki budući franšizoprimac, bilo da je agencija sa velikim iskustvom ili poduzetnik koji tek započinje poslovanje, postaje, prema njegovim riječima, dio najjačeg branda u području poslovanja s nekretninama. Century 21 jeste, kako kaže, najveća mreža za preporuku nekretnina na svijetu. - Ovaj sustav je kombinacija lokalne poslovne ekspertize u području nekretnina i snažne mreže koja postaje sve jača ulaskom svake nove agencije u Century 21 sustav. Klijentima smo ujedno i najomiljeniji brand - kaže Kovačević.

Jedna od prednosti ulaska u ovaj franšizni sustav, kako ističe Kovačević, jeste i ta što nisu potrebne velike investicije za pokretanje posla. Pored toga, brand je poznat i klijentima koji dolaze iz inozemstva, tako da nemaju bojazan kada je poslovanje u svezi s nekretninama u pitanju. - Primarni cilj tvrtke je da animiramo dobre kandidate - kaže Kovačević.

Pored branda, primateljima franšize, kako kaže Kovačević, osigurani su treninzi i obuke za sve zaposlene menadžere i agente. Oni dobivaju i najsuvremeniju tehnologiju, marketinšku i logističku potporu, ali najvažnije od svega je to što na raspolaganju imaju najveću bazu preporuka (ponuda i potražnja nekretnina). - Naš slogan je "u poslu ste za sebe, ali niste sami" - kaže Kovačević.

Century 21 Real Estate LLC je najveća tvrtka na svijetu u industriji franšiznog poslovanja u oblasti nekretnina. Sustav se sastoji od blizu 8.000 nezavisnih agencija koje se nalaze u 73 zemlje. - Century 21 pruža najbolju uslugu u području poslovanja s nekretninama, svima koji žele kupiti ili prodati svoju nekretninu, bilo gdje u svijetu - kaže Kovačević.


Popularno na forumu