Sajam biznisa i franšizinga

Sajam biznisa i franšizinga će se održati 22. i 23. veljače u Pragu. Prijavljivanje je besplatno i obavlja se preko aplikacije na zvaničnoj web strani Sajma (www.vystavafranchisingu.cz).
Utorak
12.02.2013
Prvi u nizu godišnjih sajmova franšizinga u Češkoj održava se 22. i 23. veljače u Pragu.
 

Sajam se održava u praškom kongresnom centru "U Hajku" i otvoren je za sve posjetitelje koji bi željeli bliže upoznati franšizni model poslovanja. Sajam je organiziran i s ciljem da ponudi više informacija o mogućnostima malih i srednjih poduzeća za poslovanje kroz franšizu. Sudionici sajma će biti u prilici susresti se s predstavnicima međunarodnih i domaćih franšiznih koncepata, poput CrossCafe, Náš Grunt, Pizza Mizza ili Uniglobe Travel.

Tijekom manifestacije, u sklopu popratnog programa, bit će održane i konferencije. Predavanja, prezentacije i forumi su namijenjeni za sve posjetitelje, a neke od tema, kao što su marketing, franšizing, poslovna podrška, pravna legislativa i primjeri poslovnih rješenja, mogle bi biti naročito interesantne poduzetnicima iz malih i srednjih poduzeća, kao i onima koji se tek upuštaju u samostalno poslovanje.

- Naša srednjoročna vizija je da redovito i barem jednom godišnje organiziramo ovakav specijaliziran sajam o franšizingu i poslovanju u Pragu. Također, planiramo uključiti i druge oblasti vezane za poslovanje, čime bismo znatno proširili broj kandidata i kompanija koji bi dobili priliku sudjelovati na sajmu - kaže Monika Hrubalova, stručni savjetnik sajma.

Glavni partner sajma, koji je ove godine pomogao da se organizira Franchise & Retail Academy, jeste nutricionistički centar Naturhouse. Ostali partneri su DietFitness, Yves Rocher i Business for Breakfast. Medijski partner sajma je češki portal Franchising.cz.

Za više informacija o Sajmu biznisa i franšizinga u Pragu, posjetite www.vystavafranchisingu.cz

(Prenijeto sa Franchising.cz, priredila Redakcija Franchising.hr)