Poliuretanski premaz LINE-X ima i certifikat koji jamči da je potpuno siguran u kontaktu s hranom i pitkom vodom – samim tim, može se nanositi na sve vrste materijala (metal, beton, ciglu, drvo, azbest)
Srijeda
08.07.2015
Tvrtka LINE-X, proizvođač i distributer premaza za zaštitu materijala, traži partnere i u ovoj regiji.
 

Američka tvrtka LINE-X više od 15 godina proizvodi i distribuira poliuretanske premaze za zaštitu materijala koji su u različitim spektrima uporabe izloženi štetnim utjecajima, mehaničkim i kemijskim. Zahvaljujući razrađenoj mreži distribucije i partnerskih sustava, tvrtka je do sada uspostavila više od 500 poslovnica u 48 zemalja svijeta. Tvrtka, međutim, planira proširiti poslovanje i u zemlje ove regije.

Zbog specifičnih kemijskih i fizičkih svojstava, poliuretanski premazi LINE-X podjednako su najmenjeni uporabi u vojnom i civilnom sektoru, a kao brz i djelotvoran vid zaštite materijala, široku su primjenu našli u industriji i građevinarstvu. U automobilskoj se industriji koriste za zaštitu utovarnog prostora, branika i svih površina koje trpe štetne utjecaje. U vojnoj industriji, za ojačavanje oklopne površine vozila, pošto mogu spriječiti raspršivanje materijala u slučaju eksplozije trpeći tlak od 453kg/m2; u teškoj se industriji koriste u rudnicima za zaštitu mehanizacije i alata; u poljoprivredi, za zaštitu silosa, spremnika za hranu, cisterni za vodu. Pored toga što djelotvorno štite od korozije, abrazija i habanja, LINE-X premazi su vrlo otporni na klimatske utjecaje te na sve poznate kiseline, lužine, otapala i vatru, što višestruko povećava vijek trajanja materijala.

Poliuretanski premaz LINE-X, pri tom, ima i certifikat koji jamči da je potpuno siguran u kontaktu s hranom i pitkom vodom, i samim tim, može se nanositi na sve vrste materijala (metal, beton, ciglu, drvo, azbest). Sve što je potrebno u ovom slučaju jeste posebna oprema – uređaj za raspršivanje premaza pod visokim tlakom, koju LINE-X dobavlja preko svojeg partnera – tvrtke Graco.

Distribucija poliuretanskih premaza na prvi pogled može izgledati kao stručno područje, prirodno namijenjeno poduzetnicima iz branše i osobama s tehničkim obrazovanjem. U tvrtki, pak, naglašavaju da su jedino potrebni poduzetnički duh i spretnost u vođenju posla. Osim toga, LINE-X će svojim partnerima osigurati stručnu i tehničku potporu, pomoć pri kupnji specijalizirane opreme, potporu u marketingu i promociji.

Tvrtka LINE-X ne naplaćuje franšizne naknade. Dobit ostvaruje od prodaje tehničke opreme i materijala za premaze, što znači da partner za ulazak u partnerski sustav i pokretanje posla treba izdvojiti oko 47.000 dolara.


Popularno na forumu