Nakon Novog Sada i Sombora, i Beograd je dobio agenciju za ekskluzivno zastupanje Uniqa osiguranja.
Četvrtak
04.04.2013
U Beogradu je nedavno otvorena treća franšiza Uniqa osiguranja, a u bliskoj budućnosti se očekuje otvaranje još dvije.
 

Putnik tim, agencija za ekskluzivno zastupanje Uniqa osiguranja, treća je franšiza koja će poslovati u Srbiji pod brandom ove osiguravajuće kuće i nalazi se u vlasništvu Jasmine Putnik.

U tvrtki Uniqa osiguranje Putnik je radila od početka poslovanja te tvrtke u Srbiji. Danas je zadovoljna što su joj se trud i predanost radu isplatili jer posebnim uspjehom smatra to što je postala poduzetnica. - Drago mi je što mi je ukazano povjerenje da budem dio Uniqa tima kao samostalni poduzetnik i da na taj način nastavim širiti mrežu klijenata. Ponosna sam i što smo prva agencija za ekskluzivno zastupanje u Beogradu - rekla je Putnik prilikom otvaranja franšizni poslovnice.

Uniqa osiguranje je prva tvrtka iz te oblasti koja se opredijelila mrežu širiti franšizno, što je na razvijenim tržištima uobičajen poslovni model. Prethodno su otvorene dvije franšize, prva u Novom Sadu, a druga u Somboru. Primatelji franšize postaju ljudi koji su se istaknuli svojim iznimnim prodajnim rezultatima.

Ciljevi ovog poslovnog koncepta, kako navode u Uniqa osiguranju, jest da uspostave nove distributivne linije, povećaju broj prodajnih mjesta i postignu veću pokrivenost tržišta.

Franz Weiler, predsjednik Izvršnog odbora Uniqa osiguranja, kaže da kroz ovakav vid suradnje žele motivirati agente prodaje i potaknuti poduzetničke vještine kod zaposlenih. - Uniqa osiguranje svojim primateljima franšize pruža podršku kroz razne edukativne programe kao i financijsku, pravnu i IT podršku - kaže Franz Weiler.