Nakon Novog Sada i Sombora, i Beograd je dobio agenciju za ekskluzivno zastupanje Uniqa osiguranja.
Četvrtak
04.04.2013
U Beogradu je nedavno otvorena treća franšiza Uniqa osiguranja, a u bliskoj budućnosti se očekuje otvaranje još dvije.
 

Putnik tim, agencija za ekskluzivno zastupanje Uniqa osiguranja, treća je franšiza koja će poslovati u Srbiji pod brandom ove osiguravajuće kuće i nalazi se u vlasništvu Jasmine Putnik.

U tvrtki Uniqa osiguranje Putnik je radila od početka poslovanja te tvrtke u Srbiji. Danas je zadovoljna što su joj se trud i predanost radu isplatili jer posebnim uspjehom smatra to što je postala poduzetnica. - Drago mi je što mi je ukazano povjerenje da budem dio Uniqa tima kao samostalni poduzetnik i da na taj način nastavim širiti mrežu klijenata. Ponosna sam i što smo prva agencija za ekskluzivno zastupanje u Beogradu - rekla je Putnik prilikom otvaranja franšizni poslovnice.

Uniqa osiguranje je prva tvrtka iz te oblasti koja se opredijelila mrežu širiti franšizno, što je na razvijenim tržištima uobičajen poslovni model. Prethodno su otvorene dvije franšize, prva u Novom Sadu, a druga u Somboru. Primatelji franšize postaju ljudi koji su se istaknuli svojim iznimnim prodajnim rezultatima.

Ciljevi ovog poslovnog koncepta, kako navode u Uniqa osiguranju, jest da uspostave nove distributivne linije, povećaju broj prodajnih mjesta i postignu veću pokrivenost tržišta.

Franz Weiler, predsjednik Izvršnog odbora Uniqa osiguranja, kaže da kroz ovakav vid suradnje žele motivirati agente prodaje i potaknuti poduzetničke vještine kod zaposlenih. - Uniqa osiguranje svojim primateljima franšize pruža podršku kroz razne edukativne programe kao i financijsku, pravnu i IT podršku - kaže Franz Weiler.


Popularno na forumu

Private loans without collateral

Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina počeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio...

2 komentara
zadnji 11.11.2023
Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina počeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {Davidsonalbertloan@gmail.com } Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac bez da su mi dali išta zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi treba i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za zajam baš kao što mi je rekla, aplicirao sam s njima putem e-pošte: (davidsonalbertloan@gmail.com), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila (davidsonalbertloan@gmail.com). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. (davidsonalbertloan@gmail.com)

Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina počeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio...

1 komentara
zadnji 11.11.2023
Private loans without collateral

I am a private money lender that give out fast cash no collateral required. all cash amounts and currencies, if interested TO started no matter your location (WhatsApp) number...

2 komentara
zadnji 20.09.2023
Osigurani porodični biznis

Čestitke, ovo funkcioniše (s obzirom na okruženje neverovatno) perfektno. Bravo za hrabre preduzetne ljude u Srbiji.

1 komentara
zadnji 26.11.2012