Slobodan Pelagić je peti primatelj Uniqa franšize u Srbiji. Tvrtka Uniqa osiguranje najavljuje širenje franšizne mreže i tijekom ove godine.
Na slici: Franz Weiler i Slobodan Pelagić
Srijeda
26.02.2014
Uniqa nastavlja širenje franšizne mreže u Srbiji. Nova franšiza ove osiguravajuće kuće otvorena je u Novom Sadu.
 

Slobodan Pelagić, vlasnik agencije Megapolis iz Novog Sada, postao je peti primatelj Uniqa franšize u Srbiji. Nakon dugogodišnjeg rada u Uniqa osiguranju, Pelagić je prihvatio, kako i sam kaže, novi izazov. - Za mene je partnerstvo s Uniqom, putem generalne agencije, ujedno i veliki podstrek i izazov. Kada imate potporu kakvu pruža Uniqa osiguranje, svoje iskustvo i potencijal možete maksimalno iskoristiti na tržištu, a da klijenti dobiju najbolju moguću uslugu - izjavio je Pelagić na otvaranju nove franšizne poslovnice.

Sa druge strane, Pelagić je svjestan da je poslovanje kroz franšizu još uvijek novi koncept poduzetništva, i da ga u sektoru prodaje osiguranja u Srbiji čekaju novi izazovi. - Ipak, drago mi je što imam priliku sprovoditi suvremeni rad s portfoliom i koristiti nove servise i tehnologije i u Srbiji - kaže Pelagić.

Takav način rada ga, zapravo, "i motivira i obvezuje". - Ciljevi su jasni - širenje mreže klijenata i suradnika, uz poštivanje glavnog zaštitnog znaka Uniqe - kvalitete - dodao je.

Franz Weiler, generalni direktor Uniqa osiguranja, kaže da se Slobodan Pelagić istakao energijom i upornošću, što ga je i preporučilo za primatelja franšize. Također, još jednom je istakao da Uniqa pomaže svakom svom primatelju franšize kroz različite programe, pružajući i financijsku i pravnu pomoć, IT potporu.

Tvrtka Uniqa osiguranje je najavila i dalje širenje franšizne mreže tijekom ove godine. Uz povećanje broja prodajnih mjesta, krajnji cilj je postići i što veću pokrivenost tržišta.