U Hrvatskoj, pod brandom Vulco posluju 42 franšizna partnera, u Srbiji ih ima 50, Sloveniji 44, a u Makedoniji sedam.
Ponedjeljak
21.07.2014
Franšizni lanac brzih servisa Vulco u Sloveniji razvio je mrežu od 44 partnera, a franšiza se uspješno razvija i u drugim zemljama regije.
 

Vulco - franšizni lanac vulkanizerskih servisa - uspješno djeluje na četiri tržišta regije: Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Makedoniji. Kako smo već pisali, u mreži u Hrvatskoj imaju 42 primatelja franšize, u Srbiji ih ima 50, u Makedoniji sedam.

Andrej Vraničar, vođa razvoja maloprodaje u Sloveniji, kaže da trenutno na tom tržištu pod brandom Vulco - posluje 44 vulkanizera. Nismo, međutim, uspjeli dobiti više informacija o samoj mreži, pošto su uvjeti suradnje i pristupanja franšiznom sustavu, kako kaže Vraničar, isključivo dio dogovora s partnerima. 

Na službenim stranicama tvrtke Vulco može se, pak, pronaći da pridruživanje sustavu omogućuje najbolje cijene za gume robnih marki Goodyear, kao i povoljne ugovore o kupnji drugih dijelova za automobile. Također, davatelj franšize organizira obuku, reklamne kampanje i podršku u području marketinga, daje savjete iz područja prodaje, kao i sve relevantne informacije u vezi s tržištem. 

Tvrtka Vulco je multinacionalni franšizni lanac vulkanizera u vlasništvu koncerna Goodyear. Servisi pod brandom Vulco ne samo da prodaju pneumatike robnih marki holdinga čiji su dio i nude sve vrste usluga u vezi s gumama, već se u njima mogu popraviti i zamijeniti amortizeri, kupiti rezervni dijelovi za ispušni i kočioni sustav, akumulatori, motorno ulje. 

Vulco je prisutan i u zemljama zapadne Europe, ali i u zemljama zapadne Afrike - također kroz franšizu. Osnovan je 1996. u Francuskoj, a u toj zemlji danas ima više od 200 vulkanizera pod ovim brandom od kojih su većina franšize.


Popularno na forumu