Nekretnine u svim krajevima svijeta

Century 21 posluje i u ovoj regiji, preko svog primatelja master franšize – tvrtke Century 21 Srbija, koja je nositelj prava za teritorij Srbije i Crne Gore.
Srijeda
12.11.2014
Century 21 širi svoj „globalni otisak“. Nove franšize uspostavljene su u Aziji, Africi i Južnoj Americi.
 

Američka tvrtka Century 21 Real Estate, jedan od najvećih franšiznih sustava za posredovanje nekretninama, nedavno je svojoj globalnoj mreži dodala i franšizne poslovnice u Kambodži, Indiji, Peruu, i Tunisu. – Širenje brenda na ovim prostorima dio je naših strateških planova za razvoj na globalnoj razini. Što je najvažnije, to ukazuje na povjerenje s kojim poduzetnici iz cijelog svijeta ulaze u posao s nekretninama. Zapravo, njihovo uvjerenje da će prihvaćanjem poslovnog modela tvrtke Century 21 postići željene poslovne rezultate – izjavio je Rick Davidson, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Century 21 Real Estate.

U rujnu prošle godine, na Century 21 Međunarodnoj konferenciji primatelja master franšize, održanoj u Düsseldorfu u Njemačkoj, tvrtka je najavila i pokretanje jedinstvene web stranice – century21global.com. Kako je ovih dana objavljeno, u tih prvih godinu dana, na stranici je postavljeno oko 300.000 ekskluzivnih oglasa za nekretnine iz cjelokupnog Century 21 sustava, što je generiralo i značajno veći broj klijenata koji su pronašli i surađivali s brokerima franšiznih Century 21 agencija na lokalnim tržištima.

– Ljudi diljem svijeta prepoznaju naš brend, a naše agente doživljavaju kao vrijedne i pouzdane partnere. Zahvaljujući takvom osoblju i franšiznim poslovnicama, investitori i klijenti koji kupuju nekretnine, bilo na razvijenim, bilo na tržištima u razvoju, ne samo što mogu lako pronaći novi dom ili priliku za investiranje na lokalnim tržištima, već i komunicirati na jeziku ili koristiti valutu na koju su navikli – dodaje Davidson.

U franšiznom sustavu Century 21 danas djeluje oko 7.000 franšiznih agencija u skoro 80 zemalja, u kojima radi više od 102.000 profesionalnih brokera. Century 21 posluje i u ovoj regiji, preko svog primatelja master franšize – tvrtke Century 21 Srbija, koja je nositelj prava za teritorij Srbije i Crne Gore. Pod ovim brendom u Srbiji i Crnoj Gori za sada djeluje deset agencija – po pet u svakoj.


Popularno na forumu