Tijekom ove godine franšiznom je sustavu Motoo mjesečno pristupao jedan do dva servisa automobila. Trenutno pregovaramo s još nekoliko kandidata i izvjesno je da će se broj članova do kraja godine povećati.
Marko Stefanović
Srijeda
04.11.2015
Njemački franšizni sustav za servisiranje automobila Motoo Auto Service s uspjehom nastavlja umrežavati neovisne auto-servise diljem Srbije.
 

Servisni koncept Motoo započeo je svoje poslovanje na tržištu Srbije prošle godine i za kratko vrijeme postigao dobre rezultate. Trenutno, pod ovim brandom posluje 28 servisera diljem zemlje, a Marko Stefanović, voditelj servisnog koncepta, kaže da je cilj za narednu godinu još učinkovitije širenje mreže i njihova bolja promocija na tržištu.

– Tijekom ove godine franšiznom je sustavu Motoo mjesečno pristupao jedan do dva servisa automobila. Trenutno pregovaramo s još nekoliko kandidata i izvjesno je da će se broj članova do kraja godine povećati – kaže on.

Vlasnik Motoo franšize, njemačka tvrtka Hans Hess, i nositelj franšize za srbijansko tržište, tvrtka Delmax, procijenile su da bi 80 primatelja bio optimalan broj za tržište Srbije. Pored tehnološko-organizacijskih kriterija, vrlo je važno da servisi koji pristupaju ovoj mreži posjeduju i visoku kvalitetu u radu i dobar ugled kod svojih klijenata.

– Auto-servisi dugoročnu korist od pristupanja Motoo konceptu prije svega vide u boljoj prepoznatljivosti na tržištu. Sve je više servisera svjesno brojnih prednosti koje sa sobom nosi pripadnost nekoj većoj mreži. Između ostalog, vrlo značajnim ocjenjuju pristup tehničkoj podršci i softwareskim rješenjima koja im pružamo, te mogućnosti pohađanja velikog broja stručnih obuka od kojih su neke i besplatne – kaže Stefanović.
Prema njegovim riječima, i 2016. će biti u znaku širenja franšizne mreže s ciljem da se do kraja te godine dostigne brojka od 50 primatelja.


Popularno na forumu