Young Engineers

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Young Engineers obrazovni je koncept izvannastavnih aktivnosti poučavanja djece inženjerskim vještinama. Osnovan je 2008. godine, i danas djeluje u više od 50 zemalja širom svijeta. Naša je misija pripremiti djecu u dobi od 4-15 godina za vještine potrebne radnom okruženju 21. stoljeća. Obučili smo preko 30 000 djece u više od 200 naših poslovnica. Young Engineers je obrazovni sustav koji priznaju Harvard School of Education i Komisija Europske unije (European Union Commission).

Broj vlastitih poslovnica

-

Broj franšiznih poslovnica

Više od 200

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Young Engineers razvili su jednostavan i izravan pristup obrazovnom poslu kojim je lako upravljati. Tijekom obuke naši primatelji franšize stječu alate, znanje i samopouzdanje potrebne za pokretanje i vođenje uspješnog posla pod brandom Young Engineers. Naš tim za razvoj poslovanja sastoji se od stručnjaka za marketing, pokretanje poslovanja, operativno poslovanje i financije. Ovaj iskusni tim vodit će vas na svakom koraku sve dok ste primatelj franšize.


Procijenjena ukupna vrijednost investicije

od 1.500 do 20.000 USD 


Osnovni zahtjevi sustava

Nije potrebno prethodno iskustvo.

Podijelili smo teritorije tako da svaki teritorij ima oko 100 000 stanovnika.
Poželjno je započeti posao na mjestima gdje djeca obično pohađaju izvannastavne aktivnosti.


Informacije o davatelju franšize

E Square Young Engineers Franchising Ltd.

34034 W 8 Mile Road, Farmington Hills, MI 48335, USA

+1-248-6023162

franchise@youngengineers.org

franchise-guide.youngengineers.org

Kontakt osoba za kandidate

Danny Eizicovits

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Young Engineers.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.