Mobile Outfitters

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Tvrtka Mobile Outfitters 2 j.d.o.o. isključivi je distributer nove američke tehnologije za zaštitu mobilnih uređaja, tableta, prijenosnih računala, GPS uređaja i satova. Nova tehnologija zaštite razvijena je od strane stručnjaka u SAD-u i namijenjena je prodaji po trgovačkim centrima kao i po modelu shop in shop. Ova tehnologija prisutna je u 45 razvijenih zemalja svijeta, gdje se distribuira na više od 800 lokacija. Naše prednosti su sljedeće: 1.) radimo u biti bez lagera (zaliha) jer naš nagrađivani Rapid Cut rezač proizvodi folije na licu mjesta, 2.) na SVE naše folije dajemo doživotno jamstvo zamjene, a eventualna zamjena folije može se izvršiti i u drugim zemljama gdje god postoji ovlašteni distributer ove tehnologije 3.) strojevi i sva oprema proizvode se u SADu što je jamstvo kvalitete. U Hrvatskoj smo prisutni u najatraktivnijem shopping centru, u ARENI Zagreb.

Našim partnerima pružamo kompletnu obuku i doživotnu podršku.

Bilo tko može postati naš partner pod uvjetom da u blizini već ne postoji Mobile Outfitters trgovina. U slučaju shop in shop modela potrebno je iz prodaje ukloniti kaljeno staklo folije i silikonske futrole.

Partner ima samo jednu veliku investiciju, a to je investicija u RapidCut 2.0 stroj za rezanje s početnom zalihom C folija, dovoljnih za prvih 600 mobilnih telefona. Cijena stroja zajedno s podlicencom iznosi 7.000 EUR plus PDV. Plaćanje se vrši avansno a vrijeme isporuke je otprilike 25 dana.

Ukoliko imate dodatnih pitanja budite slobodni obratiti nam se.

Tvrtka Mobile Outfitters hrvatski je ogranak američkog istoimenog brenda. U Hrvatskoj poslujemo zadnjih godinu dana, i naše maloprodajno mjesto nalazi se u trgovačkom centru ARENA Zagreb.

Clear-Coat najbolja je zaštita na tržištu, a istovremeno i najotpornija. Ovaj materijal koriste i vojne snage za zaštitu elisa helikoptera. Možemo ih pronaći i na nekim vetrogeneratorima.

Mi ne prodajemo opremu za mobilne uređaje, već specijalne folije za njih. Kod nas ne postoje USB kablovi, punjači, maske, stakla za ekran i slično. Jedinstven smo brend u svijetu čije se poslovanje zasniva na foliji i stroju, koji foliju precizno siječe prema odabranom modelu uređaja.

Nemamo zalihe. S jednim strojem i kutijom folija A4 formata imamo sve što nam je potrebno za rad.

Još jedna specifičnost Mobile Outfitters brenda je i doživotno jamstvo koje nudimo našim kupcima – ukoliko se folija ošteti ili izgrebe, foliju je moguće bezbroj puta zamijeniti novom, pri čemu kupac plaća samo uslugu postavljanja folije!

Da je ova suvremena i jedinstvena tehnologija budućnost zaštite mobilnih uređaja, pokazuje broj Mobile Outfitters prodajnih mjesta u cijelom svijetu, koji neprestano raste. SAMSUNG je do sada ostvario saradnju s Mobile Outfitters brendom u nekoliko zemalja (Turska, Velika Britanija, Iran...). U Belgiji i Francuskoj ostvarena je saradnja s tamošnjim providerima. Samo u Belgiji postoji preko 110 lokacija na kojima možete kupiti Mobile Outfitters proizvode!

Instargam: Mobile Outfitters Hrvatska
TikTok: Mobile Outfitters Hrvatska

Broj vlastitih poslovnica

-

Broj franšiznih poslovnica

Hrvatska: Zagreb, Split (2), Pula, Rijeka
Globalno: preko 400 poslovnica u više od 40 zemalja

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

U želji za širenjem poslovanja unutar R.Hrvatske, nudimo potpuni paket opreme, školovanje novih zaposlenika, tehničku podršku kao i savjetodavnu funkciju na licu mjesta.


Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Ca. 8.500 EUR, u što je uključen stroj za rezanje, cijena podlicence i početna zaliha folija.


Osnovni zahtjevi sustava

Sve vrste oblika poslovanja su podržane.
Direktan angažman primatelja podlicence je uvijek dobrodošao, pogotovo u razvoju branda i širenju poslovanja.


Informacije o davatelju franšize

Mobile Outfitters 2 j.d.o.o.

Avenija Dubrovnik 16, 10.020 Zagreb

(+385) 976705771

office@moutfitters.hr

moutfitters.hr

Kontakt osoba za kandidate

Vanja Marić (Hrvatski

Njemački

Engleski)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Mobile Outfitters.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.