McDonald’s restoran na Poljičkoj cesti 71 u Splitu
Utorak
19.07.2016
Početkom sedmog mjeseca, Split je dobio još jedan McDonald’s restoran, 27. u Hrvatskoj.
 

Ovo je ujedno i četvrti restoran američkog branda u Splitu, a nalazi se na Poljičkoj cesti 71. Temeljen je na 'made for you' konceptu i opremljen je najmodernijim tehnologijama poput kioska za samoposluživanje i digitalnog 'Magic Table' stola, na kojem se projiciraju interaktivne igre za djecu. 

Posebnost u novom restoranu je i samoposlužni kiosk na kojemu gost samostalno bira što želi, plati karticom te dobije račun i broj narudžbe. Zatim prati broj narudžbe na monitoru te, naposljetku, na posebnom dijelu pulta, preuzima naručeni proizvod. Samoposlužni kiosk dio je opreme za 'made for you' restorane, a McDonald’s ga u iduće tri godine namjerava uvesti i u ostale restorane.

Samoposlužni kiosk dodatno će olakšati proces naručivanja svim našim kupcima, nudeći im istovremeno vrhunski pripremljen proizvod, koji će u ruke kupca doći svježiji nego ikad, u rekordno kratkom vremenu. Dakle, kupci će dobiti još bolji proizvod na koji neće morati čekati ni minute duže nego inače. U tome je bit 'made for you' koncepta – uđete, naručite i istoga trenutka vaš se omiljeni proizvod radi samo za vas – rekao je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska.

McDonald's je, poručuju, učinio korak prema novim restoranima budućnosti, a najavljuju i aplikaciju za mobitele kojom bi naručivanje hrane bilo maksimalno pojednostavljeno.

Tvrtka Globalna hrana, nositelj je franšize McDonald’s za područje Hrvatske, zadužena ujedno za širenje mreže restorana.

Izvor: Dalmatinski portal