U Austriji se kroz nekoliko tjedana očekuje otvorenje restorana, a prve bi objekte za prodaju nadaleko poznatih Surf’n’Fries „krumpirića“ na jesen trebala dobiti i Moskva.
Ponedjeljak
25.07.2016
Iako je sezona odmora, u Surf’n’Friesu uvelike pripremaju otvorenje novih restorana, i to u potpuno novom „ruhu“.
 

Za Riječane Andriju Čolaka i Denisa Polića nema predaha ni u jeku sezone ljetnih odmora. Vlasnici koncepta Surf'n'Fries trenutačno su potpuno posvećeni otvorenju dva fiksna objekta u Beču. Naime, restorane će otvoriti njihov primatelj master franšize za austrijsko tržište, s kojim surađuju već četvrtu godinu, dok su oni pripremili potpuno novi dizajn za Surf'n'Fries restorane. Otvorenje lokala u prijestolnici Austrije očekuje se sredinom kolovoza. – Uz to, upravo je prošlog tjedna odrađen početni trening sa primateljima franšize u Njemačkoj te se sad priprema otvorenje prvog objekta – kaže Čolak.

Franšiza, međutim, nastavlja osvajati nova tržišta, te Andrija Čolak kaže da postoje izgledi i za otvorenje prvih jedinica u Moskvi. – Ugovor o master franšizi za tržište Rusije smo potpisali još prije godinu dana. Inače, u Rusiji je velika potražnja za dobrim franšiznim konceptima, pa vjerujemo da postoji potencijal, gdje bi se moglo otvoriti i 100 jedinica u budućnosti. Nadamo se da će prvi objekt biti otvoren kroz sljedeća 2-3 mjeseca u Moskvi – kaže Andrija Čolak.