Radno ljeto za Surf’n’Fries

Za Riječane Andriju Čolaka i Denisa Polića nema predaha ni u jeku sezone ljetnih odmora. Vlasnici koncepta Surf'n'Fries trenutačno su potpuno posvećeni otvorenju dva fiksna objekta u Beču. Naime, restorane će otvoriti njihov primatelj master franšize za austrijsko tržište, s kojim surađuju već četvrtu godinu, dok su oni pripremili potpuno novi dizajn za Surf'n'Fries restorane. Otvorenje lokala u prijestolnici Austrije očekuje se sredinom kolovoza. – Uz to, upravo je prošlog tjedna odrađen početni trening sa primateljima franšize u Njemačkoj te se sad priprema otvorenje prvog objekta – kaže Čolak.
Franšiza, međutim, nastavlja osvajati nova tržišta, te Andrija Čolak kaže da postoje izgledi i za otvorenje prvih jedinica u Moskvi. – Ugovor o master franšizi za tržište Rusije smo potpisali još prije godinu dana. Inače, u Rusiji je velika potražnja za dobrim franšiznim konceptima, pa vjerujemo da postoji potencijal, gdje bi se moglo otvoriti i 100 jedinica u budućnosti. Nadamo se da će prvi objekt biti otvoren kroz sljedeća 2-3 mjeseca u Moskvi – kaže Andrija Čolak.
pročitajte članke

Lanac restorana Surf’n’Fries, poznat po pomfritu, neobičnim umacima te origanalnoj ambalaži, stigao je u Srbiju. Prvi restoran ovog franšiznog lanca otvoren je u Beogradu.
Surf'n'Fries, brand iz Rijeke poznat po krumpirićima, otvorio je prvi franšizni objekt u Australiji.
Franšizni lanac pomfrit barova Surf’n’Fries proširio je svoje poslovanje na brojna svjetska odredišta, a uskoro stiže na još jedno tržište ove regije. Za inovacije, također, nema predaha.
Mušterije će u Austriji od sada Surf’n’Fries specijalitete moći kupiti i na jednom – fiksnom mjestu.
Što je ključno za Surf’n’Fries koncept koji posluje na 16 tržišta, koje sve modele suradnje nude te kako kontroliraju sada već veliki franšizni sustav, govori Andrija Čolak
Najčitanije

Franšizing je način na koji vlastiti posao možete voditi pod dobro poznatim brendom! Koristi se i od strane nekih od najvećih svijetskih brendova. Stoga - pokušajmo objasniti što je to franšizno poslovanje!
Cbweed, talijanski proizvođač i distributer proizvoda na bazi konoplje, širi poslovanje kroz franšizu i zainteresiran je razviti prodajnu mrežu širom Europe.
Iz Amerike na tržišta ove regije stiže Signal 88 Security, franšizni sustav specijaliziran za poslove zaštite osoba i imovine. Tko može biti primatelj ove franšize?
Subway, najveći franšizni lanac restorana u svijetu, otvorio je krajem studenog i drugi restoran u Zagrebu.
Carwiz, hrvatski franšizni rent-a-car sustav, nastavlja širenje mreže na nekoliko kontinenata. Otkrili su nam kako je uređen franšizni sustav te što je potrebno ako krećete „u pohod“ na tržišta svijeta.
Popularno na forumu
Život posvećen fettuccinama
HISTORY OF ALFREDO DI LELIO CREATOR IN 1908 OF “FETTUCCINE ALL’ALFREDO” (“FETTUCCINE ALFREDO”), NOW SERVED BY HIS NEPHEW INES DI LELIO, AT THE RESTAURANT “IL VERO...
Belgijska poslastica u Beogradu
Belgijski vafli su nesto u cemu uzivam kad god putujem i ne samo u Belgiju :). tako mi je drago da su od skoro i u Beogradu. Bicu redovan gost ovih barova i favorit su mi sa...
Fetućinima do slave
HISTORY OF ALFREDO DI LELIO CREATOR IN 1908 OF “FETTUCCINE ALL’ALFREDO”, NOW SERVED BY HIS NEPHEW INES DI LELIO, AT THE RESTAURANT “IL VERO ALFREDO” – “ALFREDO DI...
KFC u Sloveniji?
Zanimame kako mogu doci do podatke za pocetak posla u ljubljani?