Krumpirići „fiksirani“ u Beču

Nakon tri i pol godine rada s mobilnim objektima, Lukas Lenzinger, primatelj master franšize Surf'n'Friesa za tržište Austrije, načinio je još jedan korak – otvorio je fiksno prodajno mjesto u okviru trgovačkog centra Donau Zentrum u Beču.
Lenzinger je hrvatski koncept pomfrit-bara predstavio u Austriji početkom 2013. godine. Posao je počeo s jednim mobilnim objektom te idejom prodavati "krumpiriće" na raznim manifestacijama i festivalima. Ubrzo je nabavio još jedan te s dva Surf'n'Fries pokretna objekta (Mobile i Trailer) "surfao" Austrijom upoznajući njene građane s novim brendom.
Kulminacija poslovanja uslijedila je upravo koncem kolovoza kada je otvoren prvi restoran Surf'n'Friesa u Beču, a kako je ranije najavljeno, planira se otvorenje još nekoliko novih objekata u Austriji.
pročitajte članke

Nagrada „Franšiza godine“ za 2021. pripala je franšiznom sustavu Surf'n'Fies, dok je Carwiz rent a car najbolja hrvatska izvozna franšiza.
Lanac Surf'n'Fries, poznat po pomfritu, neobičnim umacima i originalnoj ambalaži, ulazi na jedno od najzahtjevnijih tržišta – američko. Kako su tekle pripreme i kakve su realne mogućnosti za razvoj, otkriva Andrija Čolak
Lanac restorana Surf’n’Fries, poznat po pomfritu, neobičnim umacima te origanalnoj ambalaži, stigao je u Srbiju. Prvi restoran ovog franšiznog lanca otvoren je u Beogradu.
Surf'n'Fries, brand iz Rijeke poznat po krumpirićima, otvorio je prvi franšizni objekt u Australiji.
Franšizni lanac pomfrit barova Surf’n’Fries proširio je svoje poslovanje na brojna svjetska odredišta, a uskoro stiže na još jedno tržište ove regije. Za inovacije, također, nema predaha.
Najčitanije

Samoposlužni aparati za kavu, tople napitke i grickalice sreću se na mnogim mjestima. Upravo ovim, vending biznisom bavi se i obiteljska firma iz Varaždina Caffemanija. Partnere traže diljem Hrvatske.
Prema statistici Subwaya, u prvoj godini rada u Hrvatskoj najpopularniji Subway sendvič je ChickenTeriyaki, koji je bio svaki četvrti naručeni Subway sendvič.
„Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ za kratko je vrijeme poslovanja u Hrvatskoj proširila mrežu na čak 12 franšiza.
Ekofungi nadomak Beograda proizvodi organsku gljivu. Njihove brojne inovacije snižavaju troškove proizvodnje, a maksimizuju prinose. Je li u poljoprivredi moguće razviti franšizu, razgovarali smo s vlasnicom tvrtke Ivankom Milenković.
Peta međunarodna hotelsko-investicijska konferencija Adria Hotel Forum (AHF) održat će se 8. i 9. veljače u hotelu Sheraton u Zagrebu. Forum će privući najzvučnija imena globalne hotelske industrije.
Popularno na forumu
Život posvećen fettuccinama
HISTORY OF ALFREDO DI LELIO CREATOR IN 1908 OF “FETTUCCINE ALL’ALFREDO” (“FETTUCCINE ALFREDO”), NOW SERVED BY HIS NEPHEW INES DI LELIO, AT THE RESTAURANT “IL VERO...
KFC u Sloveniji?
Zanimame kako mogu doci do podatke za pocetak posla u ljubljani?