Pored brojnih izlagača, stručnjaka iz branše javnog prijevoza, proizvođača vozila i dodatne opreme, te konzultantskih tvrtki iz cijele Europe, na taksi sajmu u Kölnu ove će se godine predstaviti i Cammeo Grupa
Utorak
01.11.2016
Cammeo Grupa će ove godine sudjelovati na Europskom taksi sajmu u Njemačkoj. Predstavit će svoje rješenje – Taxi Navigator.
 

Ovogodišnji Europski taksi sajam održava se 4. i 5. studenog u Kölnu. Kao i prethodne četiri godine, na sajmu će se okupiti taksi tvrtke, vlasnici i vozači iz cijele Europe i svijeta, a fokus će i ovoga puta biti na predstavljanju inovacija u taksi industriji. Kako je najavljeno, Cammeo Grupa će predstaviti svoje softversko rješenje za upravljenje taksi poslovanjem – Taxi Navigator.

Taxi Navigator je jedinstven i inovativan operativni sustav za upravljanje taksi poslovanjem – od menadžmenta, call-centra preko vozača do krajnjeg korisnika. Temelji se na najnovijim informatičkim rješenjima i GPRS komunikaciji. Naš sustav je testiran u realnom vremenu i omogućuje jasnu sliku poslovanja tvrtke, te na taj način pojednostavljuje zadatke vođenja poslovanja kroz kontroliranu optimizaciju resursa – objašnjava Tomislav Opić, voditelj prodaje Taxi Navigatora.

Sustav se, naime, prethodnih godina neprestano nadograđivao i razvijao. Fokus je, kako kaže Opić, bio na tehnološkom razvoju i uspostavljanju standarda kvalitete. – Iako smo relativno mlada tvrtka, s ovim sustavom, u samo nekoliko godina smo uspjeli liberalizirati taksi tržište u Hrvatskoj, a vrlo brzo smo postali sinonim za kvalitetnu i pouzdanu uslugu – kaže on.

Godine 2014. Cammeo Grupa je pokrenula i franšizni sustav poslovanja, te je Taxi Navigator postao neizostavni, i najinovativniji, dio franšiznog paketa. Pored Cammeo taksi vozača u Zagrebu, ovaj sustav koriste i svi franšizni partneri, i to u osam gradova Hrvatske (Rijeka, Osijek, Varaždin, Čakovec, Koprivica, Beli Manastir, Šibenik te Vukovar). Taxi Navigator je, međutim, kao softversko rješenje stigao i na druga tržišta, pa sustav danas koriste različita taksi udruženja u cijeloj regiji – Srbiji, Crnoj Gori, Kosovu, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, a od 2015. primjenjuje se i u Kataru.

Sada posjedujemo više od 800 vozila, te smo jedini pružatelj taksi usluga u ovom dijelu Europe koja ima certifikat ISO-9001 – sustav upravljanja kvalitetom. Naša flota se sastoji od LPG vozila, čime pokazujemo jaku želju i odlučnost u ekonomičnosti i očuvanju okoliša. Svake godine više od 6 milijuna putnika koristiti naše usluge, a mi i dalje rastemo – napominje Opić.

Sudjelovanje na sajmu u Kölnu, potvrđuje on, samo je prvi korak ka snažnijoj promociji te međunarodnoj ekspanziji. Sajam će, stoga, biti i prilika za sve one koji se žele upoznati sa sustavom te uvjeriti u učinkovitost rješenja Taxi Navigator.