Pametna autopraonica otvorena u Zagrebu

Cammeo Grupa planira autopraonicu Smartwash ponuditi i kroz franšizu te proširiti koncept diljem Hrvatske
Četvrtak
24.11.2016
Cammeo Grupa je u rad pustila još jedan projekt kojim svoje poslovanje širi izvan prijevozničke djelatnosti. Riječ je o franšizi Smartwash, projektu pametne autopraonice.
 

Prva Smartwash autopraonica otvorena je u podzemnoj garaži zagrebačkog Bundek centra. Kako kažu u tvrtki Cammeo, vlasnici automobila će od sada po vrlo povoljnim cijenama moći koristiti usluge kompletnog pranja automobila (vanjske, unutarnje, kemijsko), dok će se pri radu koristiti samo ekološki prihvatljivi proizvodi.

Kako bi opravdali i naziv „pametne autopraonice“, iz tvrtke Cammeo najavljuju skoru implementaciju aplikacije za korisnike pametnih uređaja, pomoću koje će moći unaprijed naručiti uslugu pranja, rezervirati termine te pratiti status naručene usluge. – Naše dugogodišnje iskustvo u prijevozničkoj djelatnosti i održavanje velike flote vozila omogućilo nam je stjecanje vrijednog iskustva koje sada možemo ponuditi i drugima i omogućiti im značajne uštede vremena i novca – kaže generalni direktor Cammeo Grupe Vladimir Minovski.

Sama Cammeo grupa, zapravo, u svojoj taksi floti ima 400 automobila, a stečeno se iskustvo ne odnosi jedino na prijevozničku djelatnost, već i na model poslovanja koji razvijaju od 2014. – franšizing. Za ove dvije godine, franšizne partnere – samostalne taksi prijevoznike koji rade u sustavu Taxi Cammea – tvrtka je pronašla u devet gradova Hrvatske – Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Čakovcu, Koprivici, Belom Manastiru, Šibeniku, Vukovaru te Splitu. Kako najavljuju, franšizu sada žele razviti i za autopraonice Smartwash.

Franšizu ćemo širiti i na druge gradove, a posebno nas veseli što ćemo time, pored aktualnih projekata, otvoriti dodatne mogućnosti za zapošljavanje – rekao je Vladimir Minovski.