Green Motion je ušao na tržište Slovenije:
Prva franšizna poslovnica otvorena je na aerodromu "Jože Pučnik" u Ljubljani
Ponedjeljak
24.04.2017
Nakon Srbije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine, Green Motion, ekološki orijentirana rent-a-car franšiza, ulazi na tržište Slovenije.
 

Britanski Green Motion nedavno je priopćio da su potpisali ugovor o master franšizi sa slovenskim poduzetnicima Janezom Velkavrhom i Zoranom Zanoskim, koji već imaju iskustva u rent-a-car poslovanju, budući da su do sada bili vlasnici lokalne rent-a-car agencije. Richard Lowden, osnivač i direktor kompanije Green Motion, izjavio je da je riječ o poduzetnicima koji imaju potrebne vještine, koji su posvećeni i motivirani te je uvjeren da će Green Motion, uz njihovo zalaganje, postići uspjeh u Sloveniji.

Slovenija je 28. zemlja u kojoj je Green Motion započeo poslovanje, a od zemalja ove regije, prisutan je i u Srbiji, Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini, također, kroz franšizni model poslovanja. Britanska kompanija ove godine slavi desetljeće poslovanja i njezina glavna karakteristika je što naglasak stavlja na rentiranje automobila sa smanjenom emisijom štetnih plinova. Franšizno širenje mreže započeli su 2011, a prva franšizna poslovnica otvorena je u Meksiku.