Luksuzni brand AccorHotela dolazi u regiju

"Ovaj kompleks potvrđuje našu želju da razvijamo mrežu AccorHotela i u ovom dijelu Europe", Gilles Clavie, generalni direktor hotelske grupe Orbis
Utorak
14.02.2017
Poljski Orbis Group, nositelj master franšize za CEE najveće europske hotelske grupacije AccorHotels, ulazi na bosanskohercegovačko tržište – upravo je potpisan ugovor za gradnju hotela MGallery by Sofitel u Tarčinu kod Sarajeva.
 

Kao nositelj master franšize francuskog lanca AccorHotels, poljski Orbis Group je, naime, zadužen za razvoj Accorovih brandova te pronalazak novih franšiznih partnera u čak 16 zemalja Istočne i Središnje Europe –među njima su i Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija i Srbija. Hotel MGallery by Sofitel Forest Resort & Spa, koji će se graditi u Tarčinu kod Sarajeva, i koji bi prve goste trebao primiti već u rujnu 2017, jedan je od luksuznih brandova francuske grupacije, a potpisivanjem franšiznog ugovora, investitor i primatelj franšize hotela postao je TIDC – Tarcin International Development Company d.o.o.

Odlučili smo se za MGallery by Sofitel jer ovaj brand nudi jedinstven hotelski koncept koji u potpunosti oslikava viziju investitora: luksuzan smještaj u kombinaciji s dugo očekivanom fleksibilnošću arhitekture i dizajna interijera. U isto vrijeme, privukao nas je i know-how i jaka pozicija AccorHotels brendova – izjavio je Enes Kazazić, predstavnik Tarcin International Development Company.

Ulazak na novo tržište, s novim poslovnim partnerom za Orbis Group predstavlja tek početak razvoja. – Bosna i Hercegovina, kao i cijela regija Balkana, ima veliki poslovni potencijal. Ovaj kompleks potvrđuje našu želju da razvijamo mrežu AccorHotela i u ovom dijelu Europe. Stoga sam i uvjeren da će sljedeći ugovor biti potpisan vrlo brzo – kaže Gilles Clavie, generalni direktor hotelske grupe Orbis.

Resort u Tarčinu će nuditi usluge smještaja u 55 hotelskih soba, devet zasebnih vila, ugostiteljske usluge, veliki wellness centar s bazenom i fitnessom, kao i konferencijske dvorane. Kompleks će se prostirati na 350.000 četvornih metara, u dolini okruženoj s četiri planine, i na petnaestak minuta od sarajevskog aerodroma. MGallery by Sofitel Forest Resort & Spa naći će se u sustavu rezervacija AccorHotela od proljeća 2017. godine.

Zahvaljujući dobroj praksi i standardima preuzetim od našeg partnera, francuske grupe AccorHotels, postali smo jedan od glavnih igrača u hotelskoj industriji u Središnjoj i Istočnoj Europi – kažu u Orbisu, koji je zadužen za prijenos znanja, obuku te potporu novim primateljima franšize.

Osim na matičnom tržištu u Poljskoj, Orbis već posluje u Litvi, Letoniji, Češkoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Makedoniji i upravlja mrežom od preko 100 hotela. Kako je već istaknuto, nove franšizoprimce, poduzetne ljude te hotelijere koji bi željeli započeti ili nastaviti poslovanje pod dobro poznatim AccorHotels brandovima – traže u svim zemljama ove regije.


Popularno na forumu