turizam i hotelijerstvo

turizam i hotelijerstvo | 10.06.2019

Ni Latinska Amerika nije daleko

Leo i Marilia Duda bračni su par koji uspješno spaja hrvatske i peruanske kulturološke razlike. Oni su u listopadu prošle godine kupili franšizu Direct Bookera i pokrenuli posao u Peruu.

Leo i Marilia Duda bračni su par koji uspješno spaja hrvatske i peruanske kulturološke razlike. Oni su u listopadu prošle godine kupili franšizu Direct Bookera i pokrenuli posao u Peruu.

turizam i hotelijerstvo | 12.10.2018

Istra u rukama franšiznih partnera

Direct Booker, agencija za iznajmljivanje privatnog smještaja, ima dva nova primatelja franšize za teritorij Istre.

turizam i hotelijerstvo | 21.06.2018

Karika bez koje se (ne) može?

Kako se postaje franšizni menadžer te koliko je komunikacija s primateljima franšize važna, priča Danijela Kraljević, franšizni menadžer tvrtke Direct Booker

turizam i hotelijerstvo | 21.06.2018

Predanost partnera jača franšizu

Direct Booker, agencija za iznajmljivanje privatnog smještaja, proširio je svoju mrežu primatelja franšize u Hrvatskoj, a poslovanje je započeo i u Srbiji.

turizam i hotelijerstvo | 06.04.2018

Uz nove partnere do novih rentijera

Direct Booker, agencija za izdavanje privatnog smještaja koja povezuje rentijere i putnike, nastavlja širiti svoje poslovanje – novi su franšizni ugovori potpisani za područja Hercegovine (BiH) i Makarske.

turizam i hotelijerstvo | 25.01.2018

Model „krojen“ za sva tržišta

Zašto Direct Booker mijenja franšizni model, što će biti novine, tko je idealan primatelj franšize te kako tvrtka utječe na lokalnu zajednicu, govori Nikola Grubelić iz Direct Bookera

turizam i hotelijerstvo | 30.10.2017

Orbis proširuje portfelj

Poljska hotelska grupa Orbis postala je nositelj master franšize za još jedan brand – Adagio. Licenca pokriva osam zemalja Središnje i Istočne Europe.

turizam i hotelijerstvo | 25.09.2017

Orbis ubrzava rast

Orbis Hotel Group planira ubrzati tempo ekspanzije u Istočnoj i Središnjoj Europi. Novi franšizni direktor preuzima novi zadatak.

turizam i hotelijerstvo | 30.07.2017

Ambiciozno u razvoj

Najveći hotelski lanac na svijetu Marriott International, koji se širi i putem franšize, planira značajno povećati svoju mrežu u Europi i svijetu, i to u svim smještajnim kategorijama.

turizam i hotelijerstvo | 30.06.2017

AccorHotels ulazi u Srbiju

Orbis Group, nositelj master franšize francuskog AccorHotelsa za Središnju i Istočnu Europu, u rujnu 2017. otvara hotel u Beogradu – Mercure Belgrade Excelsior.

turizam i hotelijerstvo | 26.06.2017

Novi gradovi na franšiznoj karti

Mreža turističke tvrtke Fly Fly Travel u Srbiji proširena je za još dvije franšizne jedinice. Poslovnice su otvorene u Kruševcu i Zrenjaninu.

turizam i hotelijerstvo | 09.06.2017

Direct Booker „pokriva“ Sloveniju

Direct Booker, online agencija za izdavanje i upravljanje privatnim smještajem, pokreće još jednu franšizu izvan Hrvatske – ovoga puta u Sloveniji.

turizam i hotelijerstvo | 09.06.2017

Novotel uskoro u Sarajevu

Poljski Orbis Group, strateški partner francuskog hotelskog lanca AccorHotels za Središnju i Istočnu Europu, potpisao je novi franšizni ugovor – Sarajevo dobija hotel Novotel.

turizam i hotelijerstvo | 24.05.2017

Bez predaha za Fly Fly

Fly Fly Travel nastavlja širiti mrežu u Srbiji – od početka ove godine, otvorene su dvije nove franšizne poslovnice. Primatelje je privukao poznati brand te provjeren poslovni model.

turizam i hotelijerstvo | 12.05.2017

Rast na svim poljima

Direct Booker, agencija za izdavanje privatnog smještaja s jedinstvenim konceptom, nedavno je počela širiti svoju franšiznu mrežu. U želji da što više promovira koncept, ove će godine sudjelovati i na Sajmu franšiza u Opatiji.

turizam i hotelijerstvo | 25.04.2017

Još jedan brand AccorHotela stiže u BiH

Hotelski brend Swissôtel, dio najvećeg europskog lanca AccorHotels, potpisao je ugovor o franšizi s grupacijom Al Shiddi International za razvoj novog gradskog resorta u Sarajevu.

turizam i hotelijerstvo | 14.03.2017

Direct Booker i u Sarajevu

Prva franšiza Direct Bookera, dubrovačke agencije za izdavanje privatnog smještaja s jedinstvenim konceptom, počela je s radom u Sarajevu.

turizam i hotelijerstvo | 03.03.2017

Iz Dubrovnika u svijet

Za kratko vrijeme, Direct Booker je u Dubrovniku postao brand. Ne samo kao agencija za organiziranje privatnog smještaja, već i tvrtka koja promovira turističku ponudu čitave regije. Svoje su znanje sada pretočili i u franšizu.

turizam i hotelijerstvo | 14.02.2017

Luksuzni brand AccorHotela dolazi u regiju

Poljski Orbis Group, nositelj master franšize za CEE najveće europske hotelske grupacije AccorHotels, ulazi na bosanskohercegovačko tržište – upravo je potpisan ugovor za gradnju hotela MGallery by Sofitel u Tarčinu kod Sarajeva.

2
3
4