Wycon „plijeni“ srbijansko tržište

Novo prodajno mjesto:
Wycon Cosmetics u TC Delta City u Beogradu
Ponedjeljak
04.09.2017
Wycon, talijanski franšizni koncept i brand dekorativne kozmetike, dobio je drugo prodajno mjesto u Beogradu.
 

Za nešto više od mjesec dana nakon otvorenja prve trgovine, Wycon dobiva drugo prodajno mjesto u Beogradu – ovoga puta u trgovačkom centru Delta City.

Prva je trgovina otvorena krajem srpnja u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda. – Prvi mjesec poslovanja bio je iznad očekivanja. Postigli smo cilj za kolovoz, iako ljeto nije razdoblje u kojem se dekorativna kozmetika puno koristi. Svakog dana uslužimo oko 700 potrošača, što je impresivan broj – dijeli svoja iskustva o prvoj trgovini Bojan Mitić, vlasnik tvrtke BJN koja je i primatelj Wycon franšize za područje Srbije.

Mitić dodaje kako je treće prodajno mjesto već u pripremi te da će biti otvoreno 1. listopada, također u Beogradu.

Kako je ranije pisao portal Franchising.rs, namjera tvrtke BJN jeste da ovaj brand dovede i na druga tržišta regije. Davatelj franšize, matična tvrtka iz Italije, dala je tvrtki BJN "opću suglasnost" za proširenje franšizne mreže u cijeloj regiji – pod uvjetom da, kako Mitić kaže, poslovanje u Srbiji donese dobre rezultate.

U Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, prema njegovim riječima, ima prostora za otvorenje najmanje deset trgovina u svakoj od zemalja, dok u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori najmanje po pet.

Wycon se pojavio na talijanskom tržištu 2009. godine. Danas, pod tim brandom posluje 250 trgovina širom svijeta. Riječ je o vrhunskoj dekorativnoj kozmetici koju karakterizira izuzetno uravnotežen omjer cijene i kvalitete.


Popularno na forumu

Franšizni sustav je poput velike obitelji

Poštovani tražitelji kredita, Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je kao svjetska organizacija za ljudska...

2 komentara
zadnji 28.09.2023
Poštovani tražitelji kredita, Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je kao svjetska organizacija za ljudska prava s jedinom svrhom pomoći siromašnima i ljudima u financijskim poteškoćama. Ponuda božićnog zajma za 2023. također je u tijeku. Ako se želite prijaviti za zajam, kontaktirajte ih putem podataka u nastavku: e-mail: davidsonalbertloan@gmail.com Ime: Potreban iznos kredita: Trajanje kredita: Broj mobitela: Hvala vam i Bog vas blagoslovio Davidson Albert.

Poštovani tražitelji kredita, Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je kao svjetska organizacija za ljudska...

1 komentara
zadnji 28.09.2023
LOAN OFFER

DOBAR DAN NARODE MOJI HRVATSKI MOJ UPIT KAKO DOBITI KREDIT ZA KUPNJU KUĆE OD NEKRETNINA I GENIC KREDITA POZOVITE, ZVAO SAM DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY, DANAS SAM JAKO SRETAN...

1 komentara
zadnji 07.07.2023
Franšizni sustav je poput velike obitelji

Svidza mi se .Trenutno trazim neku dobru fransizu za sebe...

2 komentara
zadnji 01.09.2016
Miris iskustva

svidja mi se miris iskusva neznam kako bih mogao da budem prhmaoc fransize i kako bih mogao to ostwariti molim odgowor, meil. nedzadm89@hotmail.com

1 komentara
zadnji 26.12.2013