Sajam u Dubaiju, prilika za promociju

Mini Pani na sajmu The Speciality Food Festival u Dubaiju: zajednički nastup sa primateljem master franšize iz UAE
Ponedjeljak
02.10.2017
Da za franšizne sustave nema granice, dokazuje i primjer Mini Panija iz Subotice, koji se nedavno pojavio na sajmu hrane u Dubaiju, gdje su izlagali zajedno s primateljem master franšize.
 

Mini Pani, proizvođač i distributer duboko smrznutog mini-peciva, najrazvijeniju franšiznu mrežu ima u zeljama ove regije, međutim, već godinu dana ovaj franšizni sustav djeluje i u Dubaiju. Prije godinu dana Mini Pani je pronašao primatelja master franšize za ovo tržište, a pilot-prodajno mjesto otvoreno je u Etihad Mallu. Primatelj master franšize iz Dubaija upoznao se s konceptom Mini Pani pekarnica tijekom jedne posjete Beogradu. Mini Pani proizvodi se, tako, već godinu dana izvoze iz Srbije u Ujedinjene Arapske Emirate.

Kornelia Šild Ferenc, rukovoditeljica direkcije prodaje i marketinga u tvrtki Mini Pani, kaže da su se na ovu suradnju odlučili i zbog toga što je riječ o poduzetniku koji je već imao iskustva s franšiznim načinom poslovanja, u okviru druge branše. Kao primatelj master franšize, on ima obvezu franšiznu mrežu dalje širiti na teritoriju Ujedinjenih Arapskih Emirata, tako što će pronalaziti nove franšizne partnere, spremne otvoriti te voditi Mini Pani pekarnicu.

Shodno dosadašnjoj strategiji tvrtke, Mini Pani je iskoristio priliku za promociju i sudjelovao na nedavno održanom sajmu Speciality Food Festival u Dubaiju – bio je ovo način da se lokalno tržište što bolje upozna s Mini Pani proizvodima, ali i mogućnostima koje pruža poslovanje kroz franšizu.

Kornelia Šild Ferenc kaže da su se predstavnici tvrtke iz Subotice pridružili primatelju master franšize na sajmu kako bi ga podržali u pregovorima s potencijalnim partnerima.

Tijekom sajma bio je veliki interes za Mini Pani proizvode i za suradnju u franšiznom sustavu. Pregovori su u tijeku za otvorenje još jednog prodajnog mjesta u sklopu drugog shopping malla – kaže ona.