Dubrovnik dobio Sushi by A’s
Iz managmenta kompanije Sushi by A’s kažu da je Dubrovnik bio odavno u planu širenja, te da je otvaranje u Župi dubrovačkoj pun pogodak. Nova prodajna mjesta smještena su u okviru trgovina Super Konzum – Kupari i Super Konzum – Gruž.
– Uvjerili smo se da je uprkos krizi trebalo otvoriti Sushi by A’s u Dubrovniku. Odaziv ljubitelja sushija iznad je očekivanog. Odmah smo počeli i dostavu na još jednu lokaciju – u Super Konzum u Gružu, što se također pokazalo kao pun pogodak – kaže voditelj regije.
Ovakve prve reakcije posebno raduju, kažu u kompaniji, jer je ove godine, zbog COVID-19, turistička sezona pogođena, naročito u Dubrovniku.
Sushi by A’s je poslovnice otvorio samostalno, ali, kako objašnjavaju, namjera im je da ova prodajna mjesta, kao već postavljen posao, u skorije vrijeme preuzme – primatelj franšize. Potraga za poduzetnicima koji bi preuzeli posao već je pokrenuta.
– Oglas za franšiznog partnera je objavljen, za sada je dobar odaziv kandidata. U kratkom roku, za maksimalno tjedan dana, izabrat ćemo najboljeg, kojeg ćemo dalje podržavati u razvoju poslovanja – kažu u komapniji i dodaju da će mrežu i dalje širiti u tom području, zajedno sa odabranim franšizerom, kako bi sljedeću turističku sezonu dočekali još veći i još dostupniji u ostalim gradskim i prigradskim područjima.
Sushi by A’s, inače, kao davatelj franšize, dobro educira sve svoje primatelje franšize prije preuzimanja posla ili otvaranja nove lokacije. Koncept nudi i konstantnu edukaciju sa chef-ovima iz SAD-a, odakle je i došao ovaj koncept. – Spravljanje sushija je umjetnost utkana u hrani. Zato od partnera tražimo da je posvećen upravo tom segmentu, pripremi sushija, a za sve ostalo brine grupacija – moto je kompanije.
Sushi by A’s trenutno posluje u Hrvatskoj i Sloveniji, a franšizne partnere, pored Dubrovnika, traže i u Puli i Novoj Gorici te dalje po Hrvatskoj i Sloveniji.

pročitajte članke

Ivica Lacić iz Zadra postao je primatelj franšize Sushi by A's u lipnju 2020. Što je potrebno za uspjeh, a što mu je donijelo sigurnost u poslovanju?
Pandemija nije usporila razvoj mreže Sushi by A'sa, koncepta za pripremu i prodaju suhija „to go“. Prva prodajna jedinica nedavno je otvorena u regiji Slavonije, a kako koncept kompanije nalaže, poslovanje će nakon uhodavanja preuzeti primatelj franšize.
Sushi by A's, franšizni koncept koji se temelji na pripremi i prodaji sushija u okviru trgovačkih lanaca, proširio je mrežu u Hrvatskoj i Sloveniji te najavljuje ulazak na nova tržišta.
Sushi by A's, koncept koji se temelji na pripremi te prodaji sushija unutar trgovina, proširio je franšiznu mrežu u Hrvatskoj i Sloveniji.
Okupljanja na kojima primatelji franšize imaju priliku razmijeniti iskustva, raspravljati o problemima ili novim idejama jest dobra praksa franšiznog odnosa. Suhi by A’s upravo daje takav primjer.
Najčitanije

Samoposlužni aparati za kavu, tople napitke i grickalice sreću se na mnogim mjestima. Upravo ovim, vending biznisom bavi se i obiteljska firma iz Varaždina Caffemanija. Partnere traže diljem Hrvatske.
„Znanstvena kuhinjica“ nastavlja širenje na regionalnom tržištu, s posebnim naglaskom na Hrvatsku.
Željela se posvetiti edukaciji djece i pri tom graditi vlastiti poduzetnički put. Ines Slunjski napustila je posao u državnom sustavu, uzela franšizu i donijela u Varaždin dva edukativna programa – Malac Genijalac i Edukido.
Kako se poslovanje širilo, gdje vide prostora za razvoj te tko može biti idealni primatelj franšize, otkriva Sarah Vuković, master franšizer koncepta "Malac Genijalac" za tržište Hrvatske
Što je potrebno i tko može postati primatelj franšize centra za neurometrijsko testiranje Verbatoria, otkriva Kenan Begić, suvlasnik Solution Laba
Popularno na forumu
Život posvećen fettuccinama
HISTORY OF ALFREDO DI LELIO CREATOR IN 1908 OF “FETTUCCINE ALL’ALFREDO” (“FETTUCCINE ALFREDO”), NOW SERVED BY HIS NEPHEW INES DI LELIO, AT THE RESTAURANT “IL VERO...
KFC u Sloveniji?
Zanimame kako mogu doci do podatke za pocetak posla u ljubljani?