Postanite franšizni partner koncepta 's Fahl

Želite biti deo Fahl obitelji? Kontaktirajte nas i pokrenite vlastiti posao!
 

's Fahl je koncept specijaliziranih trgovina koji se bazira na iznajmljivanju kutija, a s idejom podrške regionalnim malim i vrlo malim proizvođačima, nudeći im pristupačan prodajni prostor. Zamišljeni kao franšizni poslovni model, ne samo da operaterima specijaliziranih prodavaonica (primateljima franšize) pružamo skup alata, visoko učinkovita IT rješenja i znanje, već ih i kontinuirano podržavamo. To je okosnica Fahlovog uspjeha.

Specijalizirani koncept, razvijeni marketing i tehnologija čine dokazani poslovni model.

  • 9 glavnih dućana (Austrija / Njemačka / Švicarska)
  • 12 Fahl kornera (Austrija / Njemačka / Švicarska)
  • oko 800.000 prodanih proizvoda
  • preko 7,1 milijuna eura za male proizvođače
  • preko 3.000 iznajmljenih kutija svaki dan

Tražimo nove franšizne partnere jer želimo nastaviti rasti! Ali ne po svaku cijenu već s vama, pogotovo ako ne želite samo raditi posao, već želite biti dio naše vizije. Trenutno tražimo partnere u Hrvatskoj (Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Velika Gorica, Pula, Slavonski Brod, Opatija, Hvar, Crikveniva, Dubrovnik, Rovinj, Trogir, Poreč, Šibenik,..), Njemačkoj (Berlin, München, Köln, Frankfurt, Stuttgart, Düsseldorf, Dortmund, Leipzig, Essen, Bremen, Dresden, ...), Švicarskoj (Zürich, Ženeva, Basel, Lausanne, Bern, Winterthur, Luzern) i Italije (Rim, Milano, Napulj, Torino, Palermo, ...). Naravno, rado primamo i upite iz drugih gradova i zemalja. Međutim, uzmite u obzir da grad treba imati najmanje 80.000 stanovnika.

Izjava partnera 's Fachla, Linz

Iznimno cijenimo slobodu i sigurnost koju koncept Fahl donosi sa sobom. Mogućnost samostalnog rada, ali uz punu podršku, kao i iskren i srdačan stav „zajedno, a ne sami“ karakterizira „Fahl“.

Sabine Reisinger & Michaela Rückl, 's Fachl Linz

Naš doprinos

1. Franšiza - ujedinjena u obitelji Fahl.

Vaš biznis postaje dio obitelji pod zaštićenom markom "Fahl". Podržavamo intenzivnu razmjenu ideja i inzistiramo na zajedništvu svih partnera koncepta. Važno nam je raditi u partnerstvu. S našim iskustvom možemo vam u bilo kojem trenutku pomoći savjetima i aktivnostima, a uz operativni priručnik imat ćete sve informacije koje su vama i vašem timu potrebne za svakodnevno poslovanje vašeg dućana.

2. Organizacija i tehnologija - sve mora teći bez problema.
Pružamo vam vam na svijetu jedinstven sustav upravljanja, koji uključuje bazu podataka, tako da budete dobro organizirani te da sve radi besprijekorno. S prodajnim softverom bit ćete u prednosti od prvog dana. Također, brinemo o svim tehničkim pitanjima. Opremljenost trgovine jednako je važna kao i dobra podrška. U našoj su strukturi svi ravnopravni - naša je obitelj dobro umrežena i povezana: u tome smo nenadmašni i (gotovo) uvijek dostupni za vas.

3. Trening - Nećemo vas ostaviti same.
Osposobit ćemo vas tako da možete postati pravi stručnjaci. Prije nego što započnete, svladajte zanat! Vi sami tražite svoje zaposlenike, a mi ćemo ih educirati.

4. Fahl- budućnost- Zajedno mislimo unaprijed.
Konstantno razvijamo s' Fahl, razvijamo nove koncepte i poboljšavamo značajke/funkcije stanara/zakupaca s jedne strane i vas, našeg stručnjaka. U tome smo jedinstveni i daleko superiorniji u odnosu na konkurenciju. Na taj način možemo postići ono što samostalni trgovac nikad ne bi uspio sam.

5. Marketing - ne počinjete ispočetka.
Imate koristi od naših postojećih komunikacijskih mreža i medijskih kanala. Kao dio obitelji Fahl dio ste toga od samog početka.

Izjava partnera 's Fachla, Linz

„U našoj suradnji s davateljem licence, kombinacija poštenja, povjerenja i međusobnog uvažavanja daje mi, uz jedinstveni koncept, poriv da svakog dana sa radošću otvaram svoj Fachl“.

Roland Huber,'s Fachl Salzburg

Vaš doprinos

1. Strast - entuzijazam za neovisnošću.
Ne treba vam MBA diploma, maloprodajno iskustvo, niti završeni seminar da biste postali primatelj franšize. Ako razumijete ekonomske odnose i neovisnost vam nije strana riječ, veselimo se suradnji s vama. Najvažniji doprinos Fahlu je strast koju uložite u svoju tvrtku i na taj način postanete punopravni dio Fahlove obitelji.

2. Ulaganja - Oprema novog Fahl
Za financiranje vlastitog Fahl dućana trebate oko 35.000 eura. To uglavnom uključuje opremu s originalnim specijalnim kutijama, hardver, softver, kao i potrošnju i marketinški materijal.

3. Prihodi i naknade - Trgovina je pokrenuta.
Od trenutnih prihoda od najma i ukupne popunjenosti - ovisno o zadovoljstvu korisnika - izračunava se naknada od 9-16% neto prometa. Provizija od prodaje ostaje u potpunosti vama, a isto tako i prihod od usluge obnove zaliha i ostalih neobaveznih usluga.

Izjava partnera 's Fachla, Hamburg

"Visoko učinkovito „IT rješenje“ upareno sa „sveobuhvatnim paketom podrške“ olakšava poslovanje nama, primateljima franšize."

Nils Tönnesen 's Fachl Hamburg

Više o 's Fahl:
https://www.fahl.hr/
https://www.fachl.at/en-gb/

Želite li biti dio obitelji Fahl? Pozivamo vas da stupite u kontakt s nama kako bismo mogli razgovarati o našoj suradnji!


Saznajte više
Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno 's Fahl.
Saznajte više
If you see this, leave this form field blank