Pojačanje u timu
Pojačanje u timu / Tomislava Ravlić, Business Development Manager u CARWIZ Internationalu
Ponedjeljak
14.03.2022
Nakon uspješne internacionalizacije poslovanja te porasta broja zaposlenika, Carwiz International sada ojačava i tim koji će biti zadužen za franšizno poslovanje.
 

Franšizni rent-a-car sustav Carwiz International je već početkom 2022. godine zabilježio porast broja zaposlenika za više od 30%, što se nakon uspješne internacionalizacije poslovanja i širenje brenda na vanjsko i američko tržište čini kao prirodan slijed te korak koji zahtjeva sve veći broj stručnjaka na području franšiznog poslovanja.

Tomislava Ravlić, bivša direktorica Sektora za trgovinu u Hrvatskoj gospodarskoj komori, odnedavno je dio Carwiz International tima te će zajedno sa ostalim kolegama voditi razvoj poslovanja tvrtke i povećanje njezinih prihoda, identificirati i razvijati nove poslovne prilike te izgradnju i širenje prisutnosti tvrtke na novim međunarodnim tržištima – navodi se u priopćenju tvrtke.

Ravlić će također voditi brigu o prodaji novih franšiznih modela, pratiti nova tržišta i nove trendove, davati preporuke za nove proizvode i usluge te predlagati i razvijati nova strateška partnerstva, kao i usmjeravati pažnju na dugoročne ciljeve kako bi se zadovoljile poslovne potrebe i zahtjevi Carwiz Internationala.

– Svoju novu poziciju shvaćam kao prirodni nastavak svog dosadašnjeg rada i priliku za daljnji razvoj. Kao direktorica Sektora za trgovinu HGK, između ostalog sam se bavila i franšiznim poslovanjem tako da me raduje što ću svoje iskustvo moći iskoristi u novoj ulozi kako bi doprinijela daljnjem jačanju Carwiz brenda, proširenju poslovanja na nova tržišta te povećanju kvalitete usluga koju Carwiz pruža svojim klijentima/franšizerima – poručila je Tomislava Ravlić, Business Development Manager u CARWIZ Internationalu.

Carwiz International je tvrtka koja je u protekle dvije godine etablirala svoje poslovanje na domaćem i stranim tržištima, pa se samim time rast zaposlenika u najvećoj mjeri temelji na povećanju broja novih partnera te rastu franšiznog poslovanja na međunarodnim tržištima.

– Svakome tko se razumije u poduzetništvo jasno je da ljudi koji stoje iza Carwiz International tvrtke, koja je u nešto više od tri godine i to tijekom pandemije proširila svoje poslovanje putem franšiza na 28 zemalja svijeta diljem pet kontinenata, a planira i daljnje širenje na nova tržišta, znaju što rade. Dakle, radi se o timu ljudi, pametnim i kreativnim pojedincima koji svojim znanjem stvaraju uspješnu priču – objašnjava ona. 

– S obzirom na svoje dosadašnje iskustvu radu i to upravo u direktnoj komunikaciji s poduzetnicima, itekako znam što im je potrebno, koji ih problemi muče i kako im pomoći. Sigurna sam da ću to stečeno iskustvo iskoristiti i za daljnje širenje Carwiz franšize koja je uostalom i u planu – kaže Tomislava Ravlić.