Investirati u razvoj franšize
Prije deset godina, Zagreb je postao bogatiji za mjesto koje spaja okuse različitih kultura. Od otvaranja prvog lokala u zagrebačkoj Gajevoj ulici, Koykan je imao viziju ostati vjeran autentičnim receptima i tradicionalnim načinima pripreme hrane te i dalje nudi široki izbor jela i okusa iz različitih svjetskih kuhinja.
Kulinarska otkrića započeli su s talijanskim piadinama i planetarno popularnim bubble tea-om. Asortiman svjetske kuhinje potom je proširen na nekoliko autentičnih grupa street food jela, kao što su: gyros, wrap, burger, burrito, pulled i falafel, a unutar svakog od njih nalazi se set jedinstvenih proizvoda s potpisom. Osim street food ponude, Koykan je već dugi niz godina poznat i po ukusnim varivima te, u suradnji sa sestrinskim brandom Chill Cantina, kreira razna domaća i internacionalna jela – za svakodnevnu ponudu „gableca“.
Koykan je danas prisutan na pet lokacija (Zagreb), a osnivači koncepta imaju ambiciju proširiti ovu gastro priču i izvan Hrvatske.
Više lokacija uz franšizu
– Trebalo nam je deset godina kroz koje smo u hodu ispravljali pogreške, ali sada napokon možemo reći da smo ponosni na ono što pružamo te smo spremni na ekspanziju – potvrđuje Boro Milivojević, jedan od suosnivača Koykana.
– Planiramo proširiti našu priču na tržište EU te otvoriti franšize u Njemačkoj i Austriji – objašnjava Milivojević.
Planovi podrazumijevaju otvaranje više od 50 novih restorana na ovim tržištima do kraja 2025. godine.
Kako bi ubrzali razvoj i širenje franšiznog poslovanja, Koykan kreće i u public kampanju prikupljanja sredstava putem FunderBeam platforme. – Cilj nam je prikupiti milijun eura u Seriji A uz pomoć ove investicijske platforme – kaže Milivojević.
______
Platforma Funderbeam omogućava brzo i lako ulaganje u hrvatske i regionalne kompanije u suradnji sa Zagrebačkom burzom, a ukoliko želite sudjelovati ili saznati više o samom projektu, posjetite službenu web stranicu Koykana.
pročitajte članke
Pizza Hut stiže u Hrvatsku
/14.07.2023
Američki lanac pizzerija Pizza Hut dolazi u Hrvatsku, u planu je otvaranje tri restorana u Zagrebu i Splitu.
Nakon povlačenja iz profesionalnog sporta, jedan od najuspješnijih slovačkih tenisača Kamil Čapkovič postao je primatelj franšize McDonald'sa. Što ga je privuklo ovom brendu?
Još jedan američki lanac brze prehrane ulazi na europsko tržište. Što nudi Slim Chickens te za koja su tržišta zainteresirani?
Zahvaljujući snažnom franšiznom razvoju, grčki lanac kafeterija MIKEL Coffee Company izrastao je u međunarodni brend. Što je potrebno za uzimanje franšize?
Riblji street food restoran Fish Delish otvorio je poslovnicu u Zagrebu. Što očekuju od novog tržišta i u kom će smjeru teći daljnji razvoj, otkriva vlasnik koncepta Stefano Petrović
Najčitanije
Najbolje franšize? Bez iznenađenja
/23.02.2018
Portal FranchiseDirect.com predstavlja popis 100 najuspješnijih franšiza u svijetu. Prva tri mjesta, kao i prošle godine, zauzeli su isti brandovi.
Kada se zbroje sve humanoidne figurice koje je do sada napravio LEGO, ispada da ih ima nešto manje od broja ljudi na Zemlji – četiri milijarde.
Poslovni model jednog od najuspješnijih franšiznih sustava temelji se na nekoliko jednostavnih načela. Što je utjecalo na globalni uspjeh McDonald’sa?
Iako franšizni div u posljednjih godinu dana prolazi kroz jedan od najtežih razdoblja u svojoj povijesti, brojke koje opisuju McDonald’s i dalje su fascinantne.
Coders Lab, lanac IT akademija iz Poljske, nastavlja sa širenjem franšizne mreže na Balkanu.
Popularno na forumu
Život posvećen fettuccinama
HISTORY OF ALFREDO DI LELIO CREATOR IN 1908 OF “FETTUCCINE ALL’ALFREDO” (“FETTUCCINE ALFREDO”), NOW SERVED BY HIS NEPHEW INES DI LELIO, AT THE RESTAURANT “IL VERO...
KFC u Sloveniji?
Zanimame kako mogu doci do podatke za pocetak posla u ljubljani?