U Zagrebu je početkom godine otvoren i centar s potpuno novim konceptom - Body Creator Gym Physio Fitness - koji, pored standardne ponude tretmana, nudi i poseban personalizirani trening snage, fleksibilnosti i kardio trening, osmišljen za žene svih dobi.
Ponedjeljak
12.08.2013
Ove godine, tvrtka Body Creator je predstavila ​​novi koncept centra za zdravo mršavljenje i otvorila još jednu franšiznu poslovnicu u Hrvatskoj.
 

U lipnju ove godine u hotelu Sport u Ivanić Gradu otvorena je nova franšiza Centra za zdravo mršavljenje i oblikovanje tijela Body Creator. Ovo je treća franšizna poslovnica tog koncepta u Hrvatskoj.

Kao što smo već pisali, svoju osnovnu metodu za zdravo mršavljenje tvrtka je predstavila na tržištu još 2001. godine, a rezultati, osigurani i pisanom garancijom, postižu se vježbanjem u specijalnim termo kapsulama, koje je dizajnirala i patentirala sama tvrtka. Kako kažu u tvrtki, u njihovim centrima se dosad "izgubilo" više od 30.000 kilograma. Metoda i tretmani za regulaciju tjelesne težine primjenjuju se, inače, i u još dvije franšizne poslovnice izvan matičnog tržišta - po jedan centar postoji u Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

Početkom godine je u Zagrebu otvoren i centar s potpuno novim konceptom - Body Creator Gym Physio Fitness - koji je, pored standardne ponude tretmana, uveo i posebni personalizirani trening snage, fleksibilnosti i kardio trening, osmišljen za žene svih dobi. Ovaj koncept takođe tvrtka želi proširiti i na ostala tržišta regije. Ulazna naknada za master licencu bi u ovom slučaju iznosila 15.000 eura, a za opremanje i pokretanje centra treba izdvojiti dodatnih 25.000 eura.

Osim toga, u tvrtki kažu da su nedavno uveli novine i u ponudu klasičnih Body Creator centara. - Imamo novu opremu koja je skuplja i sofisticaranija od one koju smo koristili, tako da je i sama franšiza sada nešto skuplja - objašnjava Ljiljana Kukec, vlasnica koncepta.

Licenca za master franšizu sada iznosi 25.000 eura. Primatelj master franšize morao bi, međutim, osigurati i financijska sredstva za opremanje i otvaranje prvog ekskluzivnog centra po principu "ključ u ruke" - što podrazumijeva ulaganje dodatnih 46.000 eura. U ovu investiciju ušli bi svi troškovi nabave opreme, obuke zaposlenika za rad u centru i softver. - Povrat investicije, uključujući i ulaznu naknadu, može se očekivati za 18 do 24 mjeseca - kaže Kukec.

Franšizni koncepti ovakve vrste već godinama spadaju među najbržerastuće sektore na tržištu, jer se ispostavilo da usluge wellnes-a i mršavljenja nigdje u svijetu, pa ni kod nas, ne znaju za krizu. Ljudi, jednostavno, sve više brinu o svom zdravlju, a to znači da je većina svjesna i komplikacija koje nastaju uslijed prekomjerne težine i pretilosti. - Imajući to u vidu, koncepti kao što je Body Creator, koji nude prirodne metode za regulaciju tjelesne težine, vrlo su traženi na tržištu i predstavljaju odlično rješenje za pokretanje posla ili proširenje ponude u postojećim fitness i wellness centrima - dodaje Kukec.

Za više informacija, pogledajte u našem Katalogu franšiza.