ljepota i fitness

ljepota i fitness | 28.08.2019

Zabavi se i zaradi

Zašto se rekreacija i obiteljska zabava klasificiraju kao perspektivni poslovni sektori? Trampolinski park WOOP! pruža i dobar primjer i šansu za poduzetnike zainteresirane za franšizu.

Zašto se rekreacija i obiteljska zabava klasificiraju kao perspektivni poslovni sektori? Trampolinski park WOOP! pruža i dobar primjer i šansu za poduzetnike zainteresirane za franšizu.

ljepota i fitness | 08.03.2019

Uskočiti u biznis

Jump Planet, zabavni park s trampolinima dizajniran i razvijen u Poljskoj, nudi franšizu i u ovoj regiji. Za poduzetnike koji razmišljaju o pokretanju atraktivnog biznisa, ovo je dobra prilika, kaže Bartosz Śledziński, vlasnik koncepta

ljepota i fitness | 06.03.2019

DepilConcept stiže u regiju

Portugalski brand u području dugotrajnog uklanjanja dlaka DepilConcept otvara prvu franšiznu kliniku u Srbiji. Primatelj master franšize najavljuje širenje mreže i jačanje branda.

ljepota i fitness | 19.02.2019

Lako uz Semilac

– Popularnost hibridnih lakova za nokte raste, a Semilac je vodeći brand u Poljskoj – kaže Paulina Patelka, direktorica franšiznog razvoja, ističući da franšizne partnere traže širom Europe te da su od zemalja ove regije posebno zainteresirani za Sloveniju

ljepota i fitness | 11.01.2019

Skok za profit

Jump Planet, poljski koncept zabavnog parka s trampolinama, nudi franšizu i u zemljama ove regije. Što se očekuje od primatelja franšize?

ljepota i fitness | 26.12.2018

Bez ozbiljnog pristupa, nema uspješne priče

Kako usluge njege ljepote mogu prerasti u ozbiljan biznis, tko je idealni primatelj CACAO franšize te zašto su razvili novi format i podbrand, govori Nemanja Čalija, vlasnik franšiznog koncepta CACAO

ljepota i fitness | 30.10.2018

Ljepota uređenog koncepta

Mađarski lanac biosolarija KiwiSun ima franšizne poslovnice diljem Europe. I poduzetnici iz zemalja ove regije mogu postati primatelji ove franšize.

ljepota i fitness | 26.10.2018

Više od ljubavi prema pivu

Opuštanje i kupanje u pivu? Iako se doima kao fantazija, ovaj koncept doista postoji. Uz svoje vrhunske pivske kupke, češki Original Beer Spa od ove godine nudi i franšizu.

ljepota i fitness | 04.10.2018

CHIX stiže u Sofiju

Koncept CHIX, u čijoj je osnovi oblikovanje obrva koncem, započinje poslovanje u Bugarskoj – franšizna je jedinica otvorena početkom listopada u Sofiji.

ljepota i fitness | 23.07.2018

Davatelj franšize je kao dobar trener

Uspjeh koji je DepilConcept, portugalski franšizni sustav za epilaciju, postigao u Poljskoj može poslužiti kao odličan primjer plodonosne franšizne suradnje – posebno što DepilConcept uskoro stiže i u ovu regiju.

ljepota i fitness | 10.07.2018

Oblikovanje obrva, prilika za zaradu

CHIX, koncept u čijoj je osnovi oblikovanje obrva koncem, uspješno širi vlastitu mrežu u Hrvatskoj, a nedavno je otvorena i prva franšizna poslovnica.

ljepota i fitness | 13.02.2018

Zeleno svjetlo za Europu

KiwiSun je jedan od najuspješnijih franšiznih sustava u Mađarskoj. Što ovaj lanac solarija čini posebnim i kako namjeravaju osvojiti Europu, otkriva tvorac koncepta Peter Klein

ljepota i fitness | 18.12.2017

Harmonija u svakom detalju

KiwiSun, mađarski lanac biosolarija, djeluje već u osam zemalja, a franšizu sada nude i poduzetnicima iz ove regije.

ljepota i fitness | 28.11.2017

Cacao i u Crnoj Gori

Nakon Zagreba, centar za njegu ljepote CACAO iz Srbije dobiva novu poslovnicu u inozmestvu – franšizni je centar krajem studenog otvoren u Podgorici.

ljepota i fitness | 26.09.2017

Kao Cacao

Centar za njegu ljepote CACAO iz Kragujevca djeluje već pet godina i svoj poslovni koncept nudi kroz franšizu. Prvi centar izvan Srbije nedavno je otvoren u Zagrebu, drugi – uskoro u Podgorici. Kako su došli do toga?

ljepota i fitness | 16.08.2017

Fitness franšiza pokreće poduzetne

Predstavljajući jednu od najbržerastućih tehnologija u području fitnesa - elektro-mišićnu stimulaciju - međunarodni lanac Personal20 cilja i na tržišta ove regije. Što je potrebno za pokretanje franšize?

ljepota i fitness | 13.06.2017

Ključna riječ – specijalizacija

Saloni ljepote koji nude „sve“, zapravo se ničim posebnim ne izdvajaju na tržištu. Uz DepilConcept smo uspjeli biti drukčiji, kaže Mariusz Włoczkowski, direktor razvoja franšize DepilConcept u Poljskoj

ljepota i fitness | 18.05.2017

Godina za No+Vello

Mario Kalem je prvo postao primatelj pojedinačne franšize No+Vello u Sloveniji, a potom, koncem prošle godine, preuzeo master franšizu za teritorij Hrvatske. Za kratko vrijeme, franšizna mreža je proširena.

ljepota i fitness | 19.04.2017

Epilacija kao prilika za poduzetne

Centar za trajnu epilaciju No+Vello otvoren je 2014. u Beogradu, a franšiza je sada dostupna i u drugim gradovima Srbije.

2
3
4
5