CiPPO&BAXX otvara nove lokale

U Srednjoj i Istočnoj Europi šire se isključivo kroz partnerske radnje.
Ponedjeljak
15.10.2012
CiPPO&BAXX nastavlja širenje u Poljskoj: nakon partnerske radnje u gradu Osterode usledili su i Lublin, Radom i Szczecin.
 

Povijest Cipo&Baxx počinje 1996. godine, kada tvrtka lansira svoju prvu liniju "ekstravagantne" odjeće - svijetlih boja i neobičnih krojeva. Otada je prijeđen dug put, i tvrtka danas posluje u većini europskih zemalja, SAD-u, Australiji ... U Srednjoj i Istočnoj Europi se tvrtka isključivo širi kao partnerski sustav.

- Ove godine smo potpisali šest partnerskih ugovora u Poljskoj. Otvorene su radnje u Osterodeu, Radomu, Lublinu, Szczecinu, Kilceu, a do kraja godine planiramo otvoriti bar deset partenrskih lokala - kaže Erdal Celik, regionalni menadžer tvrtke. - Tražimo partnere i za druge poljske gradove, poput Katovica, Gdanjska, Vroclava ....

Cipo&Baxx partnerske radnje obično imaju površinu od 40 do 130 m2, i nalaze se uglavnom po šoping molovima ili centrima. Pronalaženje adekvatne lokacije i jeste jedna od obveza potencijalnih partnera, ali se događa da i sama tvrtka predlaže i selektira lokaciju za partnere. Troškovi opremanja lokala kreću se od 400 do 600 eura po m2 lokala, ovisno o veličini lokala i odabrane lokacije.

Cipo & BAxx, kao organizator sustava, pruža partnerima konstantnu marketinšku podršku i podršku u oglašavanju. Također, osigurava kontinuiranu i pravovremenu opskrbu robom.