Extreme Intimo u Parizu

Tvrtka Jasmil iz Arilja svoj brand Extreme Intimo uspješno uvodi na nova europska tržišta kroz franšizni model poslovanja. Za sada se franšize razvijaju na osam tržišta.
Petak
22.05.2015
Franšizni sustav Extreme Intimo potpisao je ugovor o master franšizi za teritorij Francuske. Prva je trgovina nedavno otvorena u Parizu.
 

Srbijanski modni brand Extreme Intimo, prepoznatljiv po donjem rublju, kupaćim kostimima i plažnom programu za cijelu obitelj, svojoj karti zemalja u kojima djeluje dodao je i osmo tržište – Francusku. Tvrtka iz Srbije potpisala je ugovor o master franšizi s francuskom tvrtkom Manomax.

Ova je obiteljska tvrtka dugi niz godina prisutna na francuskom tržištu, u različitim sferama poslovanja, a od sada će u svoju domenu djelatnosti uključiti i trgovinu tekstilnim proizvodima, u suradnji s brandom Extreme Intimo – kaže Jelena Lukić, PR menadžerica tvrtke Extreme Intimo.

Za sada brand, pored Srbije, djeluje i na tržištima Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Rusije i Češke.

Vlasnik branda Extreme Intimo je tvrtka Jasmil iz Arilja, a na tržištu je prisutan od 1992. godine.