Češka: Do kuhinje kroz franšizu

Slovenska tvrtka Gorenje već više od 60 godina posluje u Češkoj.
Četvrtak
06.12.2012
Tvrtka Gorenje je u studenom otvorila novi franšizni prodajni salon kuhinja u Karlovym Varyma u Češkoj.
 

Gorenje namjerava u prosincu otvoriti i prodajno mjesto u Pragu, na ekskluzivnoj lokaciji. Tvrtka je time ispunila svoj ​​cilj pokriti cijelu teritoriju Češke, posebno biti prisutna u svim većim gradovima. Trenutno, na češkom tržištu posluje 16 Gorenje Studio franšiznih trgovina, dok su četiri Gorenje Studija u vlasništvu same tvrtke. Novootvoreni salon kuhinja u Karlovym Varyma je franšiza, kao što će biti i salon koji planiraju otvoriti u Pragu.

Planovi za širenje franšizne mreže se odnose i na 2013. godinu.
- Sljedeće godine želimo otvoriti bar još tri prodajna salona kuhinja Gorenje - kaže Regina Netolicka, direktor prodaje za Češku. Prema njezinoj izjavi, Gorenje je u potpunosti ispunilo svoj ​​plan prodaje za 2012. godinu. Primijetili su i da je svijest o brendu porasla. Na češkom tržištu, kuhinje Gorenje po cijeni, dizajnu i kvaliteti spadaju u jedan od cenjenijih brendova.

- Cjenovna dostupnost je jako važna, i zato nudimo kuhinje u obije - srednjoj i višoj cjenovnoj klasi. Uspijevamo zadovoljimo ukus svakog kupca, zahvaljujući ponudi različitih i kvalitetnih materijala - dodaje Netolicka.
Tvrtka Gorenje je renomirani slovenski proizvođač kućanskih aparata. Kuhinje Gorenje nude kompletan asortiman kuhinjskog namještaja i kuhinjskih aparata.

( Franchising.cz)