Helen Doron English

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Helen Doron brend poznat je i priznat u cijelom svijetu. Više od tri milijuna zadovoljnih polaznika i više od 1200 škola dokazuju da je ova metoda učenja engleskog jezika jedna od najuspješnijih na tržištu i da osigurava kvalitetu, kako polaznicima, tako i vlasnicima škole.

Kao Helen Doron franšizer imate pravo ekskluzivnosti na svom području. Svakom franšizeru pružamo podršku u izradi poslovnog plana, pronalaženju idealne lokacije, opremanju prostorija, odabiru učitelja i uspostavljanju jedinstvenih mikro struktura poslovanja kako bi svaka škola uspješno radila od prvog dana. Svaki franšizer je točno upućen u funkcioniranje svih razina Helen Doron poslovanja i tako bez početnih i kontinuiranih problema ulazi u svijet poduzetništva.

Broj vlastitih poslovnica

7

Broj franšiznih poslovnica

47

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Uz početnu podršku pri otvaranju svoje škole, svakom franšizeru nudimo svakodnevni sustav potpore i školovanja, što znači da periodički organiziramo školovanja za sve razine poslovanja - od uspješnog timskog rada, marketinga, financija do menadžmenta.

Interni tim visoko motiviranih stručnjaka svakodnevno stoji na raspolaganju za sva pitanja vezana za poslovanje, rad učitelja ili komunikaciju s roditeljima i polaznicima. Kontinuiranim zajedničkim radom unapređujemo poslovanje Helen Doron franšize na mikrolokaciji i u regiji.

Temelj svake škole su učitelji koji nakon prvotnog školovanja redovito polažu daljnja školovanja i kroz redovite sastanke i obilaske usavršavaju svoj rad i kvalitetu brenda i proizvoda.


Procijenjena ukupna vrijednost investicije

  • 10.000 – 15.000 EUR (franšizna naknada)
  • 2.000 – 4.000 EUR (uređenje i opremanje prostora)
  • 1.500 EUR – edukacija učitelja

Osnovni zahtjevi sustava

Helen Doron franšizer može otvoriti obrt ili d.o.o. Svi Helen Doron učitelji moraju dobiti Helen Doron certifikat polaganjem Helen Doron edukacije Teacher Training Course. Helen Doron franšizer je uključen u tekuće poslovanje kao učitelj ili samo kao voditelj centra.


Informacije o davatelju franšize

Laka spika d.o.o.

Sveti Duh 36, 10000 Zagreb

(+385) 91 2514 430

croatia@helendoron.com

helendoron.hr

Kontakt osoba za kandidate

Danijela Haralović (hrvatski jezik

engleski jezik)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Helen Doron English.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.