Hopp

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Hopp.Bike, nagrađivana franšiza električnih romobila, po principu "ključ u ruke", donosi Carbon Net Zero Transportation u vaš grad. I do 80% financija za pokretanje biznisa dostupno je uz StartHoppTM.

Ova poslovna prilika stvorena je za vješte poduzetnike.

Zašto uzeti ovu franšizu? Najvažniji razlozi:

  • Gotovo rješenje (ključ u ruke) uz stalnu podršku i pomoć
  • Niska ulaganja uz mogućnost financiranja preko Start-HoppTM
  • Nagrađivana aplikacija u području korisničke službe i usluga
  • Moguće je pokrenuti posao u roku od nekoliko tjedana

Pridružite se timu motiviranih poduzetnika i postanite dijelom naše globalne franšizne mreže. Saznajte više o prednostima Hopp franšize već danas.

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Stručnost na brzo rastućem tržištu

Budite dijelom naše uspješne priče jer mi ćemo učiniti sve da vaš posao raste. Jedinstveni poslovni model koji nudimo omogućit će vam da napredujete na tržištu za koje se predviđa da će dosegnuti 500 milijardi dolara do 2031. godine.

Dokaz uspješnog poslovanja

Vaš biznis, naš provjereni poslovni model. Nastala na Islandu, sada prisutna širom svijeta, naša tehnologija izgrađena je prema islandskim standardima kvalitete. Od ledenih nordijskih zima do vrućih mediteranskih ljeta, naše flote e-romobila prešle su više od 10.000.000 kilometara, u svim klimatskim uvjetima, a sve zahvaljujući našoj nagrađivanoj aplikaciji.

Put do financijske neovisnosti

Nudimo mogućnost cjelovitog financiranja kako biste što lakše pokrenuli svoj posao. Naš model visokih nagrada uz niska ulaganja omogućuje poduzetnicima da pokažu prije svega svoje poslovne vještine umjesto ulaganja kapitala. Mnogi naši operateri ostvarili su povrat investicije već u prvoj godini poslovanja.

Život na Hoppu

Pokrenite Hopp franšizu i uživajte u novopronađenoj slobodi i fleksibilnosti poslovnog života. Mnogi od naših primatelja franšize skloni su svakodnevno poslovanje i održavanje prepustiti svojim zaposlenicima, što im osigurava minimalan angažman uz stabilan izvor stalnog prihoda.

Naši zeleni e-romobili

Od proizvodnje do uporabe, Hopp romobili su 100% bez ugljičnog dioksida, a budući da svaka vožnja emitira 0 grama CO2 po prijeđenom kilometru, za sobom ostavljamo čišći planet. Na taj način pridonosite borbi protiv klimatskih promjena, dok istovremeno vodite profitabilan posao koji vas ispunjava, a vaši klijenti se prevoze gradom bez štetnih utjecaja na okoliš.

Potaknite promjene u svom gradu

Više od polovice putovanja automobilom u gradu kraće je od osam kilometara. Zvuči kao prilika?

Pridružite se prometnoj mreži svog grada uvođenjem usluge koja olakšava mobilnost tamo gdje tradicionalne usluge prijevoza nisu uspjele. Postanite lokalni heroj i riješite prometne probleme u svom lokalnom području, olakšajte svakodnevni život prijateljima, obitelji i susjedima.

Tehnologija koja funkcionira, električni romobili u stalnom pokretu i novac u banci od prvog dana. Naš model franšize po principu "ključ u ruke" kvalificiranim kandidatima nudi do 80% financiranja biznisa, regulatornu pomoć, operativnu podršku i pristup našoj nagrađivanoj korisničkoj aplikaciji.


Procijenjena ukupna vrijednost investicije

  • Ulazna franšizna naknada - 5.000 USD
  • Minimalni iznos ulaganja - 25.000 USD
  • Mjesečna franšizna naknada - 18% neto prometa

Troškovi dostave i PDV nisu uključeni


Osnovni zahtjevi sustava

Za ovaj biznis nije potrebno prethodno iskustvo. Nudimo stručno vodstvo i podršku od početka do kraja, pomažući vam da prevladate sve logističke ili regulatorne prepreke kako biste pokrenuli svoje poslovanje u samo dva tjedna.

Ubrzanje od starta

Vi vodite posao lokalno, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Naš globalni/lokalni poslovni model omogućuje vam da iskoristite stručno vodstvo i pristup zajedničkim resursima; od brendiranja i marketinga, do IT podrške, mehaničkih uputa, smjernica i još monogo toga.


Informacije o davatelju franšize

Hopp ehf

Nóatún 17, 105 Reykjavík, Iceland

+354 792 5959

paula@hopp.bike

Hopp.bike

Kontakt osoba za kandidate

Paula Sagan - please contact in English

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Hopp.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.