Coders Lab

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Coders Lab je profesionalna IT škola „broj 1“ u Poljskoj. Uz najširi portfelj proizvoda na tržištu Poljske, pomogli smo i promijenili preko 2.400 karijera kroz inovativni obrazovni program u današnjem najtraženijem polju  IT vještinama. Naši cjelodnevni tečajevi sada se mogu pohađati u devet gradova Poljske. Tečajevi uključuju intenzivna predavanja, gdje polaznici sudjeluju u izradi niza samostalnih projekata. Ovo je dokazana metoda učenja koja omogućuje polaznicima naučiti te steći potrebne vještine kako bi, nakon završenog tečaja, mogli sami nastaviti s radom.

Nakon uspješnog razvoja na poljskom tržištu, Coders Lab sada planira međunarodni razvoj i daljnje širenje. Vjerujemo da naši proizvodi i vještine u organiziranju tečajeva i njihovoj prodaji odgovaraju mogućnostima i potrebama tržišta rada u većini zemalja. Tražimo partnere koji su zainteresirani za otvaranje i vođenje vlastitih IT škola na lokalnom tržištu, ali uz naš poslovni model, našu podršku i iskustvo.

Nudimo vam:

 • ekskluzivno pravo na otvaranje i razvoj Coders Laba na lokalnom teritoriju 
 • osmišljeno i spremno rješenje za novu liniju poslovnih prihoda
 • dokazani poslovni model koji osigurava dobar cash flow i brz povrat ulaganja
 • šansu da kreirate fleksibilnu, ali inovativnu organizaciju na brzorastućem tržištu IT usluga
 • šansu da skupa s nama radite na stvaranju globalnog branda

Enorman rast softverske industrije u posljednja dva desetljeća doveo je do povećane potražnje za IT vještinama. Prema Global Knowledgeu, svjetskom lideru u pružanju usluga profesionalne edukacije u IT branši, čak 70% svjetske industrije bilježi nedostatak radne snage obučene u području informacijskih tehnologija. Poznavaoci kodiranja su posebno deficitarni, a tradicionalno školstvo još uvijek ne uspijeva adekvatno odgovoriti na takvu potrebu. I dok klasične škole ne uspijevaju, a često se čak i ne trude odgovoriti na nove potrebe tržišta rada, otvara se prostor za nove dinamične organizacije koje ovaj problem mogu riješiti na alternativan, dinamičan i efikasan način.

Coding bootcamps su intenzivni programi za učenje razvoja softvera i IT vještina. Karakterizira ih intenzivna obuka. Kurikulumi tečajeva pravljeni su tako da sadrže ogromno komprimovano znanje za čije je usvajanje obično potrebno po nekoliko godina, dok u ovom slučaju polaznici uspiju savladati u roku od nekoliko tjedana. Misija bootcampa je ne samo prenijeti praktično znanje, već i podržati studente u procesu pronalaženja posla. Većina onih koji prođu obuku uspiju pronaći novi posao u roku od nekoliko mjeseci po okončanju tečaja. Ideja o ubrzanom učenju i stjecanju IT vještina javila se 2011. i od tada privlači sve više poklonika. Samo tijekom 2017. bootcampove je završilo više od 23.000 programera. Očekuje se da će ovaj broj rasti.

Usluge škole Coders Lab savršeno se uklapaju u trenutne tržišne fenomene, pružajući obuku u području najtraženijih kompetencija.

Naši tečajevi: 

 • Digital UX
 • WordPress: Freelancer
 • Tester for mothers
 • Manual Tester/Automatic Tester
 • Front-End Developer: WordPress
 • JavaScript Developer: React
 • Back-End Developer: PHP/ Python / Ruby
 • Java Developer: Web
 • .NET (C#) Developer: Web

U Hrvatskoj, Coders Lab traži jednog, ekskluzivnog primatelja franšize koji bi bio zadužen za razvoj mreže IT škola na cijelom teritoriju države. Nudimo vam nesvakidašnje i trenutno rješenje za ulazak u ovu industriju, koristeći prednost koju ćete steći kroz naše ogromno iskustvo, know-how, gotove tečajeve i potporu.

Želimo s vama sudjelovati u ovom značajnom obrazovnom fenomenu i stvaranju globalnog branda!

Broj vlastitih poslovnica

9 u Poljskoj

Broj franšiznih poslovnica

-

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

 • originalni IT tečajevi temeljeni na 9 tehnologija, uz stalni razvoj i poboljšanje
 • početna obuka za predavače i mentore, marketing i prodaju, konzultante, HR savjetnika
 • tekuća (redovita i kontinuirana) obuka i podrška u tekućem radu
 • Learning Management System
 • marketinške i prodajne strategije
 • web-stranica
 • podršku u procesu zapošljavanja osoblja, a iznad svega predavača
 • know-how za uspostavu tzv. Career Laba, programa usmjeren na pružanje podrške učenicima u pronalaženju odgovarajućih radnih mjesta nakon završetka tečaja

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

 • Ulazna naknada: 20.000 EUR
 • Redovita naknada kao postotak od prihoda
 • Coders Lab franšiza ne zahtijeva previše kapitalnih ulaganja, a praktički, najveći dio troškova su troškovi prevođenja materijala za tečajeve. Obuka koju pruža davatelj franšize je besplatna, ali primatelj franšize je odgovoran za troškove predavača tijekom obuke (naknade, putni troškovi i troškovi smještaja)

Osnovni zahtjevi sustava

Profil poželjnih partnera za Coders Lab:

 • Tvrtke koje žele proširiti svoje poslovanje, odnosno, svoj poslovni portfelj na obrazovne usluge
 • Organizacije sposobne za prodaju i podršku klijentima
 • Poduzetnici upoznati s trendovima na tržištu obrazovnih usluga
 • Partneri koji su spremni uložiti vrijeme i energiju u razvoj i širenje sustava na svom tržištu
 • Tvrtke aktivne u području obrazovnih usluga, poput škola jezika ili privatnih škola
 • Također smo zainteresirani za suradnju s tvrtkama za razvoj softvera ili bilo koje aktivnosti vezane za IT industriju

Informacije o davatelju franšize

Coders Lab sp. z o.o.

Prosta 51 00-838 Warszawa

+48 604 701 337

grzegorz.morawski@coderslab.pl

Kontakt osoba za kandidate

Grzegorz Morawski (engleski

 poljski)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Coders Lab.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Ne mijenjati pobjednički tim /20.05.2020

Iako su škole zbog pandemije bile zatvorene, aktivnosti „Škole brzog čitanja i mudrog učenja“ nisu utihnule – nastavnici su ponudili pomoć svoj djeci kojima je podrška u učenju bila potrebna, a franšizna je mreža proširena u Hrvatskoj, Srbiji i S. Makedoniji.

Uči se i u kriznim situacijama /13.04.2020

Potpuni ili djelomični prekid rada uslijed pandemije koronavirusa naveo je mnoge biznise da razviju nove alate i modele poslovanja. Kako su edukativni sustavi iz ove regije odgovorili na krizu te kako su se prilagodili novim okolnostima?

Edukacija „na mreži“ /26.03.2020

Early Stage, poljski franšizni lanac škola engleskog jezika, nije prestao s radom, iako su škole zatvorene. Tečajevi se održavaju online. Mogu li i primatelji franšize koristiti ovo rješenje?

Znati i zaraditi uz franšizu /13.03.2020

Školi TinkerLabs, koja počiva na inovativnom izvanškolskom programu učenja znanosti, tehnologije, inženjerstva, umjetnosti i matematike (STEAM), tijekom prošle i ove godine pridružilo se pet novih franšiznih centara.

Učiti kroz igru, zaraditi uz franšizu /24.02.2020

Dok traže prve franšizne partnere u inozemstvu, mreža edukativnog koncepta Edukido na domaćem tržištu u Poljskoj raste. Sylwia Golonka, nova primateljica ove franšize, otkriva zašto se odlučila poslovati pod ovim brandom.

Nove škole brzog čitanja /19.02.2020

Osim primatelja master franšize, „Školi brzog čitanja i mudrog učenja“ pridružila su se i dva pojedinačna primatelja franšize u Sjevernoj Makedoniji.

PROFIT franchise services, kao deo grupacije PROFIT system (PROFIT system sp. z o.o.), kao izdavač Franchising.hr vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.