Platne usluge bez granica

Paysera planira razviti mrežu diljem Europe i već je u potrazi za partnerima iz ove regije koji žele pokrenuti vlastiti posao te iskoristiti potencijal brzorastućeg tržišta e-plaćanja
Utorak
05.12.2017
Paysera nudi jednostavna i učinkovita rješenja za elektronička plaćanja za klijente diljem svijeta. Tvrtka sada traži i partnere koji bi posao razvijali u ovoj regiji.
 

Paysera je moderna, inovativna tvrtka koja je spojila svjetove informacijskih tehnologija te financija tako što je kreirala i ponudila učinkovitu i pouzdanu platformu za transfer novca, mjenjačke poslove i procesing u području e-plaćanja. Usluge su dostupne bilo gdje, u bilo koje vrijeme, a koriste ih klijenti iz gotovo 180 zemalja. Tvrtka je osnovana 2004. u Litvi, da bi, s razvojem poslovanja, sjedište 2016. bilo premješteno u Veliku Britaniju.

Prema službenoj statistici, e-trgovina je na svjetskoj razini dosegla udio od 8,7 posto od ukupnog prometa u oblasti trgovine na malo. U narednim se godinama očekuje da ovaj udio raste po stopi od 20% godišnje. Međutim, osim plaćanja online, korisnici naloga tvrtke Paysera mogu čuvati i mijenjati novac u više od 30 valuta, po najpovoljnijim tečajevima, sigurno i lako vršiti transfer novca pomoću mobilne aplikacije te plaćati Paysera VISA karticom na POS terminalima i e-trgovinama diljem svijeta. Otvorenje računa je besplatno, a klijent dobiva i 30 besplatnih transakcija tijekom mjeseca, te besplatni transfer novca s drugim korisnicima Paysera naloga.

Kako je postala "savršeni saveznik" klijentima koji znaju i rado koriste sve metode e-plaćanja, Paysera je samo tijekom prošle godine zabilježila rast prodaje od 40%, dosegnuvši vrijednost od gotovo 5,3 milijuna eura. Među glavnim planovima tvrtke sada su proširenje kreditnih i leasing usluga te rast mreže – što uključuje i potragu za novim franšiznim partnerima. Paysera planira razviti mrežu diljem Europe i već je u potrazi za partnerima iz ove regije koji žele pokrenuti vlastiti posao te iskoristiti potencijal brzorastućeg tržišta e-plaćanja.

Potencijalni primatelj Paysera franšize dobiva sve što je potrebno za pokretanje i vođenje poslovanja u oblasti platnih usluga, pristup prekograničnim online transferima, platformu za e-plaćanja i vlasnički poslovni sustav. "Lokalni" sustav, međutim, u potpunosti je integriran u međunarodni Paysera sustav, pa primatelj dobiva priliku surađivati ​​s međunarodnim bankama i ostalim poslovnim partnerima. Obuka te konstantna potpora u prilagodbi i poboljšanju usluga, marketingu i financijskom upravljanju, također su obavezan dio franšiznog paketa koji primatelj franšize dobiva ulaskom u Paysera sustav. S druge strane, poželjno je da partner ima određeno iskustvo u bankarskom ili financijskom sektoru, dobar ugled, ali i dovoljno kapitala koji bi pokrio ulaznu licencu, pokretanje posla i operativne troškove za prvih godinu dana – što podrazumijeva investiciju od 200.000 eura.


Popularno na forumu

Private loans without collateral

Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina počeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio...

2 komentara
zadnji 11.11.2023
Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina počeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {Davidsonalbertloan@gmail.com } Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac bez da su mi dali išta zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi treba i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za zajam baš kao što mi je rekla, aplicirao sam s njima putem e-pošte: (davidsonalbertloan@gmail.com), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila (davidsonalbertloan@gmail.com). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. (davidsonalbertloan@gmail.com)

Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina počeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio...

1 komentara
zadnji 11.11.2023
Private loans without collateral

I am a private money lender that give out fast cash no collateral required. all cash amounts and currencies, if interested TO started no matter your location (WhatsApp) number...

2 komentara
zadnji 20.09.2023
Osigurani porodični biznis

Čestitke, ovo funkcioniše (s obzirom na okruženje neverovatno) perfektno. Bravo za hrabre preduzetne ljude u Srbiji.

1 komentara
zadnji 26.11.2012